WD Blue vs. Black HDD tavsiyesi

Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, laptopum için 2.5 inç HDD bakıyorum, SSD var lakin oyunlar ve depolama için HDD lazım. Bu iki model arasında kaldım. Black modeli aradaki 200 lira fiyat farkına değer mi? Bunlar haricinde farklı HDD veya uygun fiyatlı 500 GB SSD önerebilecek arkadaşların tavsilerine açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Black biraz daha performanslı oluyor ama o performans içinde bence 200TL fazladan verilmez... Zaten SSD varmış Blue modelini alıp oyunları ona kurarsın

Laptoplarda daha az ses ve ısınma yaptıkları için 5400RPM bir disk seçmeniz yararınıza olur. Zaten SSD olduğu için performans kaybı hissetmezsiniz.

Ben şu diski öneriyorum: Seagate Barracuda 1tb 2.5" 128mb Sata 3 Notebook Disk St1000lm048 - n11.com

WD Blue serisi performans odaklı, WD Black serisi kalite odaklı serilerdir. WD Black biraz daha sessiz ve kaliteli bir disktir. Ben şahsen Seagate alınmasını daha mantıklı buluyorum.

Black biraz daha performanslı oluyor ama o performans içinde bence 200TL fazladan verilmez... Zaten SSD varmış Blue modelini alıp oyunları ona kurarsın
Teşekkürler tavsiyeleriniz için.
Laptoplarda daha az ses ve ısınma yaptıkları için 5400RPM bir disk seçmeniz yararınıza olur. Zaten SSD olduğu için performans kaybı hissetmezsiniz.

Ben şu diski öneriyorum: Seagate Barracuda 1tb 2.5" 128mb Sata 3 Notebook Disk St1000lm048 - n11.com

WD Blue serisi performans odaklı, WD Black serisi kalite odaklı serilerdir. WD Black biraz daha sessiz ve kaliteli bir disktir. Ben şahsen Seagate alınmasını daha mantıklı buluyorum.
Neden seagate öneriyorsunuz? Çok fazla olumsuz yorum okudum hakkında. Ayrıca WD'nin teknik servisine genel anlamda daha iyi diyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı