WD Blue vs Seagate Barracuda

dixtuel

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
2. elde bad sector testi yapılmış sağlığı %100 WD blue ve Seagate Barracuda HDD'ler buldum. Barracuda WD e göre daha ucuz ufak bir farkla. Sizce hangisini almalıyım?

Edit: Ekstra olarak WD Purple ve Black'te buldum 3-5 tane. Hangisini önerirsiniz?

WD Black isim olarak en kaliteli olanı. Modeli bilmeden yorum yapmak pek doğru olmaz ama yine de WD Black üzmez diye düşünüyorum.

WD Black isim olarak en kaliteli olanı. Modeli bilmeden yorum yapmak pek doğru olmaz ama yine de WD Black üzmez diye düşünüyorum.

Peki purple ve Black dışında Seagate mi WD mi? Black ve purple biraz pahalı da.

WD Blue alın geçin. Sağlamdır.

WD blue alın geçin. Sağlamdır.

Bende de WD blue var aslında ama sağlık 100 gözüküyor fakat tahmini ömrü 115 gün ve sesli çalışmaya vs. başladı o yüzden bir daha WD blue almak mantıklı mı diye sordum aslında.

Bende de WD blue var aslında ama sağlık 100 gözüküyor fakat tahmini ömrü 115 gün ve sesli çalışmaya vs. başladı o yüzden bir daha WD blue almak mantıklı mı diye sordum aslında.
Modelden modele değişir bende laptoplar için olan bir tane var memnunum mesela.

Modelden modele değişir bende laptoplar için olan bir tane var memnunum mesela.

Hocam eğer anlıyorsanız size baktıklarımdan 2-3 tanesinin test sonuçlarını atsam nasıl söyler misiniz?

@560052 hocam siz neredeyse her şeyden anlıyorsunuz anlamasanızda bilen birine yönlendiriyorsunuz. Bakabilir misiniz acaba?

Son düzenleme:

WD blue daha iyi olur gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…