WD Blue vs Seagate Barracuda

Ne konuda anormal geldi?

Sağ alttaki minik test sonuçları.

Aslında bayağı buldum ama bu WD Black diye içime sindi açıkçası.

@560052 hocam bu WD Black dahil 4 tane buldum fakat 2'5 olarak 7200 RPM olan tek bu. Sonuçları resimde ekli. Sizce alınır mı? 799 TL fiyatı. Kusura bakmayın bu arada sürekli sizi etiketliyorum başka anlayan birini bulamadım çünkü.

Sorun degıl ıstedıgınız zaman etıketleyın bu aralar pek zaman ayıramıyorum gec cevap verıyorum. 799 TL alınır ama bıraz pazarlık yapın.

Sorun degıl ıstedıgınız zaman etıketleyın bu aralar pek zaman ayıramıyorum gec cevap verıyorum. 799 TL alınır ama bıraz pazarlık yapın.

Deneyeceğim yarın pazarlık işini son fiyat demiş ama zorlamaktan zarar gelmez gibi. Test sonuçları iyi mi bu arada?

Seagate Barracuda'dan başka hard disk önermem. Senelerdir de Seagate dışında hdd almıyorum, aldırmıyorum. İlla WD alınacaksa Purple veya Black olabilir, ama Purple daha fiyatının ürünü. Blue asla önermem.

Hocam en son attığım test var resimde. WD Black testi 799 TL. Test sonuçları nasıl sizce? Keşke konudaki mesajları okusaydınız biraz başlığa bakıp güm girmeseydiniz.

Hocam en son attığım test var resimde. WD Black testi 799 TL. Test sonuçları nasıl sizce? Keşke konudaki mesajları okusaydınız biraz başlığa bakıp güm girmeseydiniz.
Kusura bakmayın, dalgınlığıma gelmiş. Test sonuçları gayet iyi, eğer 2.5 inç alacaksanız bu ilandaki WD Black iyidir. Ama 3.5 inç de alabilirseniz Barracuda'nın ürünlerini öneririm, kendi deneyimlerime göre 2.5 inçlerde daha fazla bad sector sorunu yaşanıyor. Ve barracuda hard diskleri 10 yıldan fazla kullanmışlığım var, harbi sağlam ürünler.

Hocam 3'5'luk olanlar daha fazla ses yapıyor 2'5 liklere göre ve bu da beni rahatsız ediyor. O yüzden 2'5 arıyordum.

Hocam 3'5'luk olanlar daha fazla ses yapıyor 2'5 liklere göre ve bu da beni rahatsız ediyor. O yüzden 2'5 arıyordum.
Sessiz çalışmasını isterseniz WD Purple olabilir. Dediğiniz gibi Barracuda ve WD Black gibi üst düzey seriler sesli çalışabiliyor. WD Purple ise 7/24 çalışma için tasarlanmış ve sessiz diskler oluyor. Ama tercih sizin, 2.5" de alınabilir.

Hocam aslında WD Purple bakmıştım bende fakat 2'5'lik olupta 7200 RPM olanını bulamadım 2. elde.

Hocam aslında WD Purple bakmıştım bende fakat 2'5'lik olupta 7200 RPM olanını bulamadım 2. elde.
Çok yakın zamanda 2. el temiz 600 liraya Seagate Barracuda Pro aldım 2.5" ve 1 TB. Bulabilirsem size de böyle uygun bir ilan atabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…