WD Blue Yerine WD 3.5" 1TB Purple Sata Intellipower HDD Almak

Zeus1992

Kilopat
Daha fazla  
WD Blue alacaktım, ellerinde yoktu, satıcı tanıdıktı bunu önerdi bende hiç düşünmeden aldım. Dönüş hızı intellipower yazıyor, Windows'u buna kuracağım, nasıl bir sonuç alırım? Değiştirme imkanım da var, Değiştirmeli miyim? Alternatif olarak Seagate var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Purple'ın amacı güvenlik kameraları için tasarlanmış olmasıymış. Yani sürekli üzerine veri yazmak için tasarlanmış bu yüzden yazma olarak daha iyi ama okumada o kadar iyi değil. Intellipower olduğu için dönüş hızı 7200RPM değil, duruma göre dönüş hızını kendisi değiştiriyor. WD Blue almanda fayda var, Seagate Barracuda'da alabilirsin fakat ben 1TB Seagate Barracuda almıştım 3-4 ay sonra içinden sesler geldi sanırım bozulacak gibi, belki bana öyle denk geldi bilemiyeceğim. O yüzden WD Blue al derim ama Seagate de WD Blue özelliğinde bir HDD.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı