WD Elements Harici Hard Disk Çalışmıyor

derişik

Kilopat
Daha fazla  
Dün hepsiburada.com'dan harici hard disk aldım. Direkt taktım çalıştı ve bilgisayardaki filmleri, şarkıları ve kişisel dosyaları hepsini komple harici diske attım. Sonradan aklıma Windows'u yedeklemek geldi. Yedekleme sonrasında bir hata çıktı ve ne olduğunu hiç önemsemeden kapattım. Sonra C ve D diklerinin birleştirilmesiyle uğraştım 1-2 saat. Ardından harici hard diski taktım ama bilgisayar okumuyor. Hard diskin motoru çalışıyor, bilgisayarıma sağ tık>yönet>aygıt yöneticisinde görünüyor. Denetim masasında ki aygıtlar ve yazıcılar kısmında da görülüyor ama C diskinin yanında yok. Televizyona taktım, televizyon da görmedi ama MiniTool Partition Wizard disk birleştirme programında görünüyor. Hatta dolu alanı ve boş alanı da gösteriyor. Kısacası eğer bu diski kurtaramazsam 420 GB'lık dosyalarım, filmlerim hepsi gitti. Sizce disk en başından beri bozuk muydu yoksa yedekleme yüzünden mi oldu? Nedense elektronik bir cihaz alınca hep bir pişmanlık duyuyorum.

Son düzenleme:
Aynı sorunu disk yöneticisinde diski silerek düzeltmiştim ama bu işlem içindekileri siler...

Aynı sorunu disk yöneticisinde diski silerek düzeltmiştim ama bu işlem içindekileri siler...
İçinde 400'e yakın film koleksiyonum olmasa silerim. İntihar sebebi resmen.....
Arkadaşlar MiniTool programıyla bütün verileri kurtarabiliyorum ancak programın lisans anahtarı lazım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…