dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.473 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #11 Vsadnik dedi: Harici hard disk açılırken başta gocur gocur sesler çıkıyor onu duydunuz mu hocam? O da mı normal? Bir de 10 saniyede bir gelen tak tuk sesi de duyabildiniz mi ilk videoda? Genişletmek için tıkla... Yahu ben videonun ilk başındaki sesi harici ses sanmıştım. Devamına kulak kabarttım. En baştaki o ses normal değil.
Vsadnik dedi: Harici hard disk açılırken başta gocur gocur sesler çıkıyor onu duydunuz mu hocam? O da mı normal? Bir de 10 saniyede bir gelen tak tuk sesi de duyabildiniz mi ilk videoda? Genişletmek için tıkla... Yahu ben videonun ilk başındaki sesi harici ses sanmıştım. Devamına kulak kabarttım. En baştaki o ses normal değil.
V Vsadnik Centipat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #12 dolob dedi: Yahu ben videonun ilk başındaki sesi harici ses sanmıştım. Devamına kulak kabarttım. En baştaki o ses normal değil. Genişletmek için tıkla... Hocam bu linkte : WD SOn.mp4 9. saniyeden itibaren her ses harici hard disk'e ait. Özellikle 16. saniyede gelen o kaba ses içimi çok işkillendirdi,
dolob dedi: Yahu ben videonun ilk başındaki sesi harici ses sanmıştım. Devamına kulak kabarttım. En baştaki o ses normal değil. Genişletmek için tıkla... Hocam bu linkte : WD SOn.mp4 9. saniyeden itibaren her ses harici hard disk'e ait. Özellikle 16. saniyede gelen o kaba ses içimi çok işkillendirdi,