WD Elements HDD Oyun Yüklerken Ses Çıkarması

abrahm valentin

Kilopat
Yer
Türkiye, Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 4600H, GTX 1650
Merhabalar, ben WD Elements 1 TB harddisk almıştım, daha alalı 1 ay olmadı. Bugün Warzone'dan CS:GO indiriyordum bir kere sesine bakıyım diye kulağıma götürdüm. Hem disk dönme sesi bir de yazma gibi sık sık olmayan tık tık sesler geliyordu ama biraz ince.
Harddiski hiç düşürmedim, zarar vermedim biraz araştırdım. Kafasında sorun var diyorlardı ama laptopum hard diski okuyordu ve hard disk çalışıyordu, bundan zarar çıkar mı? USB 3.0'da mı sorun var? Yazarsanız sevinirim :dikkatli::facepalm:

Son düzenleyen: Moderatör:
Tık tık sesi mekanizma ile alakalı. Diske bilgi yazan kısım yer değiştirdiğinde çıkan bir ses diye biliyorum ben. Eğer performans kaybı yoksa bir problem oluşturmaz. HDD biraz geri kalmış bir teknoloji olduğundan ses ve titreme eylemleri normal. Yine de HD Tune programı ile Healt sayfasının resmini buraya atarsanız iyi olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı