Çözüldü WD Elements taşınabilir hard disk boyutu az gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

x_Mello_x

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.

Ben WD elements 2TB taşınabilir hard diski kullanıyorum. Geçen günlerde Windows 10'u Media Creation Tool aracıyı indirdim. USB flash belleği taktım. Oradaki adımları takip ettim ve yanlışlıkla USB yerine taşınabilir hard diski algıladı ve formatlanabilir aygıta dönüştürdü ve artık 2TB'ı görmüyor. Onun yerine 31GB görüyor. Bu durum çok üzücü benim için. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• kanıt.PNG
    kanıt.PNG
    48,6 KB · Görüntüleme: 158
Çözüm
Bir nebze hallettim gibi ama gene tam 2TB'ı görmüyor eksik yine de.

30 GB ayrılmamış bellek olarak duruyor. Disk Yönetimi ekranında 1830 GB olan bölüme sağ tıklayıp diski genişlet seçeneğine basabilir misiniz? Mantıken 30 GB olan bölümü algılayarak genişletmeye dahil etmesi gerekiyor. Böylelikle 1,81 TB kullanıma ulaşacaksınız.
Bir nebze hallettim gibi ama gene tam 2TB'ı görmüyor eksik yine de.

30 GB ayrılmamış bellek olarak duruyor. Disk Yönetimi ekranında 1830 GB olan bölüme sağ tıklayıp diski genişlet seçeneğine basabilir misiniz? Mantıken 30 GB olan bölümü algılayarak genişletmeye dahil etmesi gerekiyor. Böylelikle 1,81 TB kullanıma ulaşacaksınız.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı