B Badumein Decapat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #1 Dostlar, 240GB bir SSD aldım. WD Green SSD, ilk defa kullanıyorum. Montajı yaptım, Windows'u kurdum. Test sonuçları bunlar, sizce iyi mi değil mi? Dosya Ekleri s.png 22,3 KB · Görüntüleme: 59 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2021
Dostlar, 240GB bir SSD aldım. WD Green SSD, ilk defa kullanıyorum. Montajı yaptım, Windows'u kurdum. Test sonuçları bunlar, sizce iyi mi değil mi?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #2 Yazma hızı düşün gözüküyor. Arka planda çalışan uygulamalar var mı?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.773 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #3 Büyük ihtimal arkada bir şeyler açık, her şeyi tamamen kapatıp test et.
B Badumein Decapat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #4 Yener K. dedi: Yazma hızı düşün gözüküyor. Arka planda çalışan uygulamalar var mı? Genişletmek için tıkla... Steam'den yükleme yapıyordu ondan kaynaklandı galiba tekrar test edeceğim hemen. Badumein dedi: Dostlar, 240GB bir SSD aldım. WD Green SSD, ilk defa kullanıyorum. Montajı yaptım, Windows'u kurdum. Test sonuçları bunlar, sizce iyi mi değil mi? Genişletmek için tıkla... Şu an bir tık arttı ama sanırım hala tam yazdırma performansında değil. BerkayZ87 dedi: Büyük ihtimal arkada bir şeyler açık, her şeyi tamamen kapatıp test et. Genişletmek için tıkla... Arka planda çalışan uygulama yok, SSD montaj yaptm Windows kurdum test yaptım hemen, kimisi frimework mu ne güncelle demiş aslında bu olay biraz saçma geliyor bir nevi HDD olarak yani tak çalıştır değil mi ben mi yanlış anladım yoksa. Dosya Ekleri s.png 21,5 KB · Görüntüleme: 46 Son düzenleme: 4 Kasım 2021
Yener K. dedi: Yazma hızı düşün gözüküyor. Arka planda çalışan uygulamalar var mı? Genişletmek için tıkla... Steam'den yükleme yapıyordu ondan kaynaklandı galiba tekrar test edeceğim hemen. Badumein dedi: Dostlar, 240GB bir SSD aldım. WD Green SSD, ilk defa kullanıyorum. Montajı yaptım, Windows'u kurdum. Test sonuçları bunlar, sizce iyi mi değil mi? Genişletmek için tıkla... Şu an bir tık arttı ama sanırım hala tam yazdırma performansında değil. BerkayZ87 dedi: Büyük ihtimal arkada bir şeyler açık, her şeyi tamamen kapatıp test et. Genişletmek için tıkla... Arka planda çalışan uygulama yok, SSD montaj yaptm Windows kurdum test yaptım hemen, kimisi frimework mu ne güncelle demiş aslında bu olay biraz saçma geliyor bir nevi HDD olarak yani tak çalıştır değil mi ben mi yanlış anladım yoksa.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 5 Kasım 2021 #5 @Badumein WD Green sorunlu bir SSD. Yazma hızları hala daha düşük. İade etme şansınız varsa iade edip yeni bir SSD almanızı öneririm.
@Badumein WD Green sorunlu bir SSD. Yazma hızları hala daha düşük. İade etme şansınız varsa iade edip yeni bir SSD almanızı öneririm.