MehmetBaltacı
Hectopat
Arkadaşlar merhaba, yeni bir bilgisayar aldım ama depolama sorunum var bilgisayarımda mevcut M.2 SSD var bir tane SATA SSD almayı düşünüyorum WD Green markası nasıl sorun yaşar mıyım? Birkaç yere baktım sorun yaşayan olmamış ama bir sormak istedim. Linkini aşağıya bırakıyorum. (bütçe 1500 TL)
https://www.hepsiburada.com/wd-480gb-wd-green-545mb-ssd-p-HBCV00002BPB0Y?magaza=Aptek
attığım ürün işimi görmez mi?
Attığım ürün işimi görmez mi?
kioxia exceria ile ilgili çok şikayet olmuş çoğu kişi memnun kalmamış araştırdım en uygun ve bu fiyatlara sağlıklı olan ürün wd green diye buldum o yüzden bi sormak istedim.Görür ama benim attığım daha iyi olur çok para vermek istemiyorsan bu da işini görür hocam.
Kioxia Exceria LTC10Z480GG8 SATA 3.0 2.5" 480 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria LTC10Z480GG8 SATA 3.0 2.5" 480 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria LTC10Z480GG8 SATA 3.0 2.5" 480 GB SSD özelliklerini incele, 1.089,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Samsung'un EVO SSD serisi gayet kaliteli ve uzun ömürlüdür. O yüzden fiyatı biraz daha fazla.attığım ürün işimi görmez mi?
Kioxia Exceria ile ilgili çok şikayet olmuş çoğu kişi memnun kalmamış araştırdım en uygun ve bu fiyatlara sağlıklı olan ürün WD Green diye buldum o yüzden bir sormak istedim.
WD kioxiadan daha iyi bir markadır. Bilgisayar bileşenlerini technopattan mi ogrendin?Sorun yaşayacağını sanmıyorum Kioxia alabilirsin.
700 TL'ye değecek hiçbir fark yok. 2 yıldır stormax denen merdiven 6 bir marka kullanıyorum sorun yaşamadım. WD çok daha iyi bir marka.
WD Kioxia'dan daha iyi bir markadır. Bilgisayar bileşenlerini Technopat'tan mi ogrendin?
870 EVO atılan modelden daha iyi araştırmanızı öneririm WD kötü demedim hocam zaten bütçe varsa alınır ama arkadaşın dediğine Kioxia uyuyor ben Kioxia öneririm.
Hâlâ gelmiş japon markası dandik bir markayla WD karsilastiriyorsun. WD varken neden kioxia alsın? Hem de aynı para.870 EVO atılan modelden daha iyi araştırmanızı öneririm WD kötü demedim hocam zaten bütçe varsa alınır ama arkadaşın dediğine Kioxia uyuyor ben Kioxia öneririm.
Değer bu arada aradaki farka ama arkadaşın isteğine uygun Kioxia yeterli olur.Samsung 870 Evo - WD Green (1 TB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung 870 Evo - WD Green (1 TB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com