WD Green mi Kingston SSD mi?

Apollon35

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dünyanın en büyük hatasını yaparak Adata SSD aldım, kronik sorunu olduğunu bilmiyordum. Laptopum donmaya başlayınca forumdan araştırdım sıkıntılı bir SSD olduğunu duydum. Performans testi yaptığımda 540 okuma 40 yazma gördüm. Hemen iade ettim. Başta araştırmadığım için pişman oldum, şimdi yeniden SSD almam gerekiyor. Param maalesef Samsung'a yetmiyor. WD Green veya Kingston SSD'lerin 240 GB'lık versiyonlarını alabiliyorum. Sizler hangisini tavsiye edersiniz. Eskiden WD diskin olunca bayağı iyi falan diyorlardı şu an da öyle mi sizce hangisini almalıyım. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Bütçe tam olarak kaç TL?

Arkadaşlar dünyanın en büyük hatasını yaparak Adata SSD aldım, kronik sorunu olduğunu bilmiyordum. Laptopum donmaya başlayınca forumdan araştırdım sıkıntılı bir SSD olduğunu duydum. Performans testi yaptığımda 540 okuma 40 yazma gördüm. Hemen iade ettim. Başta araştırmadığım için pişman oldum, şimdi yeniden SSD almam gerekiyor. Param maalesef Samsung'a yetmiyor. WD Green veya Kingston SSD'lerin 240 GB'lık versiyonlarını alabiliyorum. Sizler hangisini tavsiye edersiniz. Eskiden WD diskin olunca bayağı iyi falan diyorlardı şu an da öyle mi sizce hangisini almalıyım. Şimdiden çok teşekkür ederim.
WD Green kullandım 3 ay sonra sağlık %99 oldu. Tavsiye etmiyorum. WD Blue iyidir ama Green çok alt seviye ve kalitesiz. Kingston hakkında bilgim yok.

Not: Normal ev kullanımında bu durum oldu. Ben zaten sadece sistem hızlansın diye almıştım. Öyle durmadan bir şeyler indirme ve veri aktarımı yapmadığım için bana çok garip geldi. Son olarak biraz sıcak çalışıyordu. SSD konusunda Samsung üzerine tanımam. İyi günler, saygılar.

Kingston 871 saatlik kullanmada sağlık durumu %98'e düştü ve bu öyle aman aman bir kullanma değil normal günlük ev bilgisayarımda kullanıyorum, hiç ağır bir işlem yapmadım. Eğer şu anda alacak olsam Samsung alırdım herhalde.

Paran varsa Samsung yoksa Kingston ve Toshiba öneririm. Kingston 2.5 SSD'ler toshiba nand kullanır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı