AlperHames Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #1 WD green Kioxia Bilgiaya M.2 SSD takamıyor. Bu ikisi kafama yattı. Hangisi alınır? Neden? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ekim 2024
Trevor Belmont Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 849 Yer İstanbul, Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekstil 13 Ekim 2024 #2 Ben olsam WD tercih ederim.
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #3 Kioxia, WD Green'ler geri dönüşüm malzemesinden yapılıyor diye biliyorum hızlı bozulabilir.
AlperHames Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #4 Ryse dedi: Kioxia, WD Green'ler geri dönüşüm malzemesinden yapılıyor diye biliyorum hızlı bozulabilir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum da çok yeni bir sistem için almıyorum içine Windows kırucam başka bir olayı yok. Sen olasn hangisini tercih ederdin kral.
Ryse dedi: Kioxia, WD Green'ler geri dönüşüm malzemesinden yapılıyor diye biliyorum hızlı bozulabilir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum da çok yeni bir sistem için almıyorum içine Windows kırucam başka bir olayı yok. Sen olasn hangisini tercih ederdin kral.