Bende Kioxia'nın DRAM'li 500GB M.2 modeli var sağlığı %86 oldu bile. 2 tane başka SSD var onlarınki %98 ve %100. Yazma hızıda yarıya düştü. Kesinlike önermiyorum.
Arkadaşlar alttaki SSD'ye sahibim. Eski kasamın hava akışı çok kötüydü SSD'nin sağlığını %88'e kadar düşürmüştü. Yeni kasamı birkaç aylardır kullanıyorum %86 olmuş sağlığı, daha da düşerse sorun olur mu? Yazma hızı 800 MB civarı çok az geldi açıkçası neredeyse SATA SSD civarına düşmüş. Model...
Bende Kioxia'nın DRAM'li 500GB M.2 modeli var sağlığı %86 oldu bile. 2 tane başka SSD var onlarınki %98 ve %100. yazma hızıda yarıya düştü. Kesinlike önermiyorum.
Attığım modelde Dramli ve gayet fiyat performans ürünüdür, aynı ürünün 1 TB versiyonunu 2 senedir kullanıyorum sağlık %98. Sizin bahsettiğiniz model hangisi ? Düz exceria mı ? Ne kadar sürede %86 oldu ?
Attığım modelde Dramli ve gayet fiyat performans ürünüdür, aynı ürünün 1 TB versiyonunu 2 senedir kullanıyorum sağlık %98. Sizin bahsettiğiniz model hangisi ? Düz exceria mı ? Ne kadar sürede %86 oldu ?
Bilemiyorum, sizinki düz Exceria modeli bu arada g2 değil. Fakat kullanım şeklinize görede değişebilir, çok fazla yazma işlemi vesaire yaptıysanız daha hızlı düşmüş olabilir.
Bilemiyorum, sizinki düz Exceria modeli bu arada g2 değil. Fakat kullanım şeklinize görede değişebilir, çok fazla yazma işlemi vesaire yaptıysanız daha hızlı düşmüş olabilir.