Yiğit Alp Usta Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 331 9 Ağustos 2020 #1 WD Green 240GB SSD'ye sahibim. CrystalDisk'te şöyle değerler aldım ilk satır normal ama 3. satır ve 4. satırın read hızı çok düşük gibi geldi. Normal mi? Dosya Ekleri sss.PNG 15,3 KB · Görüntüleme: 129
WD Green 240GB SSD'ye sahibim. CrystalDisk'te şöyle değerler aldım ilk satır normal ama 3. satır ve 4. satırın read hızı çok düşük gibi geldi. Normal mi?
Thential Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 501 Çözümler 3 9 Ağustos 2020 #2 Oraların düşük olması gayet normal. Bizi ilgilendiren kısım 1. satır. Böyle biliyorum yanlışım varsa düzeltin. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2020
Oraların düşük olması gayet normal. Bizi ilgilendiren kısım 1. satır. Böyle biliyorum yanlışım varsa düzeltin.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2020 #3 Evet şu anda yazma hızı düşüklüğü problemi bulunmakta. SSD sorunlu gibi duruyor.Firmware güncellemesi varsa yapın.
Evet şu anda yazma hızı düşüklüğü problemi bulunmakta. SSD sorunlu gibi duruyor.Firmware güncellemesi varsa yapın.
Yiğit Alp Usta Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 331 9 Ağustos 2020 #4 cagancandas dedi: Evet şu anda yazma hızı düşüklüğü problemi bulunmakta. SSD sorunlu gibi duruyor.Firmware güncellemesi varsa yapın. Genişletmek için tıkla... Firmware güncellemesi nasıl yapabilirim?
cagancandas dedi: Evet şu anda yazma hızı düşüklüğü problemi bulunmakta. SSD sorunlu gibi duruyor.Firmware güncellemesi varsa yapın. Genişletmek için tıkla... Firmware güncellemesi nasıl yapabilirim?
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2020 #5 WD SSD DASHBOARD yazılımı ile. WD Software List of all WD firmware and software available for download. support.wdc.com
WD SSD DASHBOARD yazılımı ile. WD Software List of all WD firmware and software available for download. support.wdc.com
Yiğit Alp Usta Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 331 9 Ağustos 2020 #6 cagancandas dedi: Evet şu anda yazma hızı düşüklüğü problemi bulunmakta. SSD sorunlu gibi duruyor.Firmware güncellemesi varsa yapın. Genişletmek için tıkla... @cagancadas Çok teşekkürler, peki 3. satır vesaire önemli mi? 4MB biraz düşük gibi.
cagancandas dedi: Evet şu anda yazma hızı düşüklüğü problemi bulunmakta. SSD sorunlu gibi duruyor.Firmware güncellemesi varsa yapın. Genişletmek için tıkla... @cagancadas Çok teşekkürler, peki 3. satır vesaire önemli mi? 4MB biraz düşük gibi.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2020 #7 Yiğit Alp Usta dedi: @cagancadas Çok teşekkürler, peki 3. satır vesaire önemli mi? 4MB biraz düşük gibi. Genişletmek için tıkla... Hemen kendi SSD'm ile karşılaştırayım.
Yiğit Alp Usta dedi: @cagancadas Çok teşekkürler, peki 3. satır vesaire önemli mi? 4MB biraz düşük gibi. Genişletmek için tıkla... Hemen kendi SSD'm ile karşılaştırayım.
Yiğit Alp Usta Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 331 9 Ağustos 2020 #8 cagancandas dedi: Hemen kendi SSD'm ile karşılaştırayım. Genişletmek için tıkla... Hocam yardımınız için sağolun sorunu buldum. DRMAless SSD almışım hiç araştırmadım WD koyarlar herhalde diye 300 almam bile şans başkaları 220 alıyor.
cagancandas dedi: Hemen kendi SSD'm ile karşılaştırayım. Genişletmek için tıkla... Hocam yardımınız için sağolun sorunu buldum. DRMAless SSD almışım hiç araştırmadım WD koyarlar herhalde diye 300 almam bile şans başkaları 220 alıyor.
Greant64 Centipat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 284 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mat ögrt 9 Ağustos 2020 #9 Yiğit Alp Usta dedi: Hocam yardımınız için sağolun sorunu buldum. DRMAless SSD almışım hiç araştırmadım WD koyarlar herhalde diye 300 almam bile şans başkaları 220 alıyor. Genişletmek için tıkla... Nedir bu DRMAless SSD? Ben de yakın zamanda WD Green 240GB SSD almayı düşünüyordum. Kötü bir özellik mi?
Yiğit Alp Usta dedi: Hocam yardımınız için sağolun sorunu buldum. DRMAless SSD almışım hiç araştırmadım WD koyarlar herhalde diye 300 almam bile şans başkaları 220 alıyor. Genişletmek için tıkla... Nedir bu DRMAless SSD? Ben de yakın zamanda WD Green 240GB SSD almayı düşünüyordum. Kötü bir özellik mi?
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2020 #10 Bu da benim 860 EVO.