WD Green SSD yavaş

Alperr24

Kilopat
Merhaba. Bende WD Green adlı markanın 240 GB SSD'si var. Windows 10 kullanıyorum ve bir SSD'ye göre bilgisayar oldukça yavaş açılıyor. SSD almamın sebebi zaten hızlandirmaktı. Alalı 1 yılı geçmiştir ve sağlığı yüzde 96. Neden bu kadar yavaş olabilir?

Dosya Ekleri

• images (2).jpeg
    17,5 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleyen: Moderatör:
CrystalDiskMark programında test yapıp fotoğrafını atar mısınız?

Aynı markanın 480GB modeline sahibim, herhangi bir sorunum yok. CrystalDiskMark ile ölçüm yapıp fotoğraf atabilirsen güzel olur.

Dosya Ekleri

• IMG_20210626_005704.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20210626_005704.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 42
Ceza verdiler yanlış yazımdan gene arkadaşlar kusura bakmayın. Cevap o yüzden yazamadım.
SSD gayet de vaat ettiği hızları verebiliyor, eğer daha hızlı istiyorsanız SATA 3 SSD yerine NvME SSD almanız gerekir. NvME için anakartınızın NvME destekliyor olması gerekir.

Herhangi bir sorun gözükmüyor. Geç açılıyordan kastın tam olarak ne? Ne kadar sürede açılıyor?
HDD ile benzer sürelerde açılıyor gibi hissediyorum ölçmedim ama HDD ile kurulu iken de bu kadar sürüyordu zaten.
SSD gayet de vaat ettiği hızları verebiliyor, eğer daha hızlı istiyorsanız SATA 3 SSD yerine NvME SSD almanız gerekir. NvME için anakartınızın NvME destekliyor olması gerekir.
Anakart desteklemiyor.Yani bu SSD de bir sorun yok diyorsunuz.

Aynen öyle. Kendim de daha önce kullandım aynı SSD'yi ve vaat ettiği hızları tam olarak karşılıyor. Yani SSD'de herhangi bir sorun bulunmamakta.
Attığım hızlara göre mi diyorsunuz yoksa SSD nin kendi vadettigi hıza göre mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…