SSD'yi alalı 6 ay oldu ve 6 ay içerisinde hiçbir sıkıntı yaşamadım. İlk aldığım zamanalar yazma performansı gayet normaldi fakat yaklaşık 1-2 haftadırlı SSD'nin yazma performansı hard diske döndü. Sadece 2 hafta içinde 1 kez elektrik kesintisi oldu. Ama zaten şimdiye kadar 10'larca kez elektrik kesintisi olmuştu ve hiçbir problem yaşamamıştım. Sizce sorun ne olabilir? Düzeltmenin bir yolu var mıdır?
İşte SSD'nin performansı:
SSD'yi alalı 6 ay oldu ve 6 ay içerisinde hiçbir sıkıntı yaşamadım. İlk aldığım zamanalar yazma performansı gayet normaldi fakat yaklaşık 1-2 haftadırlı SSD'nin yazma performansı hard diske döndü. Sadece 2 hafta içinde 1 kez elektrik kesintisi oldu. Ama zaten şimdiye kadar 10'larca kez elektrik kesintisi olmuştu ve hiçbir problem yaşamamıştım. Sizce sorun ne olabilir? Düzeltmenin bir yolu var mıdır?
İşte SSD'nin performansı:
SSD'lerin doluluk oranı arttıkça performansı azalıyor ama bu kadar düşmesi normal mi bilmiyorum. Sizinki de bayağı dolmuş. Biraz yer açıp tekrar deneyebilirsin testleri. Sistemindeki ana dosya ve programlar hariç diğer fotoğraf/video gibi şeyleri başka bir yerde depolamaya çalış.
Western Digital Dashboard, kullanıcı dostu bir grafik arayüz ile Windows işletim sistemlerinde Western Digital sürücülerin en yüksek performansını korumalarına yardımcı olan bir uygulama. Yazılım, disk analizi (disk modeli, kapasite, Firmware...