WD Hard disk çevrimdışı gözüküyor

razor8587

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
WD 1 TB harddisk
Bugün Game Pass'tan oyun indirirken 1TB'lik yer olan hard diske yer yok hatası verdi, sonra hard disk görünürden kayboldu.
Disk yönetiminden baktığımda hard disk çevrimdışı olarak gözüküyordu. Çevrim içi yapıp biçimlendirme yaptığımda hata veriyor biçimlendirme tamamlanamıyor hatası alıyorum. Ekran görüntülerini atıyorum tam anlayamadım sorun nedir hard disk bozuldu mu, ömrümü doldu anlamadım. Şu an bilgisayarımda 4.disk hiç gözükmüyor, yardımlarınızı bekliyorum.

Bugün Game Pass'tan oyun indirirken 1TB'lik yer olan hard diske yer yok hatası verdi, sonra hard disk görünürden kayboldu.
Disk yönetiminden baktığımda hard disk çevrimdışı olarak gözüküyordu. Çevrim içi yapıp biçimlendirme yaptığımda hata veriyor biçimlendirme tamamlanamıyor hatası alıyorum. Ekran görüntülerini atıyorum tam anlayamadım sorun nedir hard disk bozuldu mu, ömrümü doldu anlamadım. Şu an bilgisayarımda 4.disk hiç gözükmüyor, yardımlarınızı bekliyorum.

Disk saglık testleri yaptım, durumu iyi gözüküyor ama sorunum halen çözülmedi.

Dosya Ekleri

• aaa.png
    aaa.png
    33,4 KB · Görüntüleme: 70
  • sss.png
    sss.png
    18,5 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:

Disk saglık testleri yaptım, durumu iyi gözüküyor ama sorunum halen çözülmedi.
Dostum merhaba konuyu tekrar gündeme getirelim aynı hatayı şu anda bende alıyorum 1adet SSD 2 adet HDD var SSD de her hangi bir problem yok hddler aynı seninkiler gibi sorununu cözebildin mi acaba ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı