WD harddisk çalışmıyor ve bilgisayar tanımıyor

snrdnr

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Elimde eski bir minibooktan çıkarılmış WD1600BEVS model 160 GB disk var içini açtım çünkü artık ha var ha yok benim için. Video da ekledim. Sürekli bu şekilde döngüye giriyor. İlk açtığımda ise kafa diskin ortasında takılmıştı onu yerine alınca da bu döngü başladı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İçini açtığınız hard disk niye yeniden çalışmıyor diye soruyorsunuz?
Ev ortamında açılması yanlış bir hareket. Gözden çıkardığınıza göre zımpara falan yapabilirsiniz onu.

Hocam zaten çalışmıyor napim 50 liralık ürünü 1000 lira veri kurtarmaya mı verelim? Kısmet dedik açtık belki olur diye. Daha önce de başıma gelmişti yere düşüp takılmıştı bunu yapınca çalıştı. 2 3 yıl daha kullanmıştım sonra bozuldu gitti. Çalışmazsa ne yaparım diye sordum zaten kendime. Araç aynasına güzel süs olacak kendisi
Aynı sorun bende de var. İğneyi nazik bir şekilde kafasını diske değmeyecek şekilde serbest bırakmayı deneyin, bende işe yaramadı ama.
Denedim hocam işe yaramadı maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…