WD harddisk seçimi

Berat_52

Hectopat
Daha fazla  
Harddiskim eskidiği için yeni 1 tane alıcam ama kafamı karıştıran fiyatlar çıktı ortaya çıktı. Marka olarak WESTERN DİGİTAL'in serilerine baktım seviye olarak yeşil mavi siyah olarak ayrılmış en iyisi siyah olanmış fiyatı da ona bağlı olarak yüksek. Ama araştırırken fiyatı mavi renkli olandan bile daha ucuz olan siyah renkli olan harddisklere denk geldim. Linkler bunlar:
Şimdi ben bunlardan hangisini almalıyım. Bir de 2 harddiski birbirine bağlayacağım ek bir kablo gerekli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Paylaşmış olduğunuz bağlantılarda satışı site değil site üzerinde kullanıcı olarak bulunan firma veya kişiler yapmakta. Bu yüzden fiyat farklılıkları var. Ayrıca fiyatlarının farklı olmasının sebebi Önbellek boyutlarının farklı olması. Kendinize uygun olanı seçerek alabilirsiniz, burada renklerin pek fazla bir şey ifade ettiklerini düşünmüyorum. Siyah olan tavsiye ediliyorsa onu tercih edebilirsiniz.

İki ayrı diski bağlamak için HDD Raid yapmalısınız; RAID Nedir, Nasıl Yapılır? - Technopat.

Anakartınız üzerinde başka bir SATA kablonuz bulunmuyorsa ek olarak temin etmeniz gerekebilir.

Son düzenleme:
Şimdi şöyle birşey var.WD Black Blue'dan daha iyi olduğu halde nasıl bu kadar fark olabiliyor acaba orjinal mi değil veya kayıt cihazları için olan HDD'ler mi?Tabii ki satıcıdan dolayı kampanya vs. fiyat farkı olabilir. Aynı sitede WD Black için 190 tl lik olanda var 150 tl lik olanda.Kendi serisi içinde bile fark var.Bunlar böyleyken Blue'nun fiyatı orta seviye olduğu halde yüksek kalıyor.Şuan çok kararsızım almaya güvenemiyorum Black serisini. Önbelleği 32 MB olan 190 64 olan 150 tl . Gidip Seagate Barracuda'yı alasım var.Siz ne önerirsiniz şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…