WD Harddiskler nasıldır?

Uzak durulması gereken serileri vardır. Bunun başını Black serisi çeker. Arkadaşların dediği gibi dayanıklılık ve performans olarak P300 öne çıkıyor. Fiyat performans olarak en iyisi.

Bu kanıya nasıl vardınız? Seagate kullanıcısı olarak WD'yi kötüleyebiliyor olmanız ilginçtir ki ben her ikisini de kullanıyorum. Ayrıca WD'nin sorun yaşatma oranı çok daha düşük Seagate'e göre.

Bu kanıya nasıl vardınız? Seagate kullanıcısı olarak WD'yi kötüleyebiliyor olmanız ilginçtir ki ben her ikisini de kullanıyorum. Ayrıca WD'nin sorun yaşatma oranı çok daha düşük Seagate'e göre.
WD'yi kötülemiyorum. Sadece Black serisini önermiyorum. Teknik servisimde ayrıca profesyonel olarak veri kurtarma işlemi yaptığım için tüm seriyi yakından tanıyorum. Black serisi en çok problem yaratan ve gürültülü çalışan bir seri. Seagate'nin genel olarak tüm diskleri WD'den daha problemli olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Fakat harddiskleri markalaştırmak çok yanlıştır. O iyi bu kötü demek doğru olmaz. WD'nin iyi serileri var kötü serileride var. Seagate'nin ve diğer markaların da aynı şekilde. Eski seriler her zaman daha sağlam ve dayanıklıdır. Seneler geçtikçe maliyeti azaltmak için hammadde kalitesi düşüyor. Hammadde kalitesi düşünce bu olumsuzluk tüm harddisk üreticilerine yansıyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı