Ubeydullah Yılmaz
Hectopat
Daha fazla
Yıllar önce Media Markt'dan WD marka taşınabilir harddisk aldım. Ürünü 1 yıl kadar kullandıktan sonra sanırım sırt çantamda dururken darbe alması sonucu harddisk bozuldu ve tahminimce okuma kafası artık disk'i okuyamıyor. Harddisk'i bilgisayara taktığım zaman bağlantı sesi geliyor fakat USB aygıtı tanınmadı hatası alıyorum. Harddisk çalışıyor bunda sıkıntı yok ama bilgisayarda açamıyorum. Elime aldığım zaman içinde ki diskin hareket ettiğini ama bir süre döndükten sonra takılır gibi olup çok kısık bir "bip" sesi çıkartıyor.
Harddiskin içerisinde önemli aile hatırası resimler ve videolar var, bozulduğundan beri tamire götürdüm ama kimse yapmadı cihazı nedendir bilmiyorum. En son kadıköy'de harddisk tamiri üzerine bir dükkan vardı oraya götürdüm, dükkan sahibi bana diskkin gittiğini, yapımının 1000 ila 1500 TL arası olacağını söyledi. Bunun başka bir yolu var mıdır acaba diye sizlere sormak istedim. Lütfen yarım edin.
Harddiskin içerisinde önemli aile hatırası resimler ve videolar var, bozulduğundan beri tamire götürdüm ama kimse yapmadı cihazı nedendir bilmiyorum. En son kadıköy'de harddisk tamiri üzerine bir dükkan vardı oraya götürdüm, dükkan sahibi bana diskkin gittiğini, yapımının 1000 ila 1500 TL arası olacağını söyledi. Bunun başka bir yolu var mıdır acaba diye sizlere sormak istedim. Lütfen yarım edin.
Son düzenleyen: Moderatör: