U Ufukdll Centipat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #11 mrht1234 dedi: Sorun muhtemelen ekran kartında onboard olarak dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben ekran kartı dönüştürücüsü kullanıyorum VGA-HDMI ondan kaynaklanabilir mi?
mrht1234 dedi: Sorun muhtemelen ekran kartında onboard olarak dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben ekran kartı dönüştürücüsü kullanıyorum VGA-HDMI ondan kaynaklanabilir mi?
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.024 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 23 Aralık 2021 #12 Ufukdll dedi: Ben ekran kartı dönüştürücüsü kullanıyorum VGA-HDMI ondan kaynaklanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir.
Ufukdll dedi: Ben ekran kartı dönüştürücüsü kullanıyorum VGA-HDMI ondan kaynaklanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #13 Ufukdll dedi: Ben ekran kartı dönüştürücüsü kullanıyorum VGA-HDMI ondan kaynaklanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oda olabilir.
Ufukdll dedi: Ben ekran kartı dönüştürücüsü kullanıyorum VGA-HDMI ondan kaynaklanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oda olabilir.