msitr Kilopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 397 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 17 Haziran 2015 #1 Yaklaşık 10 senelik bir HDD. Eski 1TB HDD'min bozulması üzerine BMW'den şahine geçtim, bir süredir. Harddisk çok yavaş. Eski bilgisayarım 20 saniyede açılırken bu ihtiyar 1 dakikayı buluyor. Format atmakta öyle, 1 saat sürüyor maalesef. Sanırım fazla ömrü kalmadı... Buyrun Testler: Siz ne diyorsunuz çok yaşar mı?
Yaklaşık 10 senelik bir HDD. Eski 1TB HDD'min bozulması üzerine BMW'den şahine geçtim, bir süredir. Harddisk çok yavaş. Eski bilgisayarım 20 saniyede açılırken bu ihtiyar 1 dakikayı buluyor. Format atmakta öyle, 1 saat sürüyor maalesef. Sanırım fazla ömrü kalmadı... Buyrun Testler: Siz ne diyorsunuz çok yaşar mı?
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 17 Haziran 2015 #2 Çok eski bir HDD. HD Tune testinde bir sorun yok ama her an nalları dikebilir. İçinde önemli veri falan bulundurmayın. Ne olur ne olmaz.
Çok eski bir HDD. HD Tune testinde bir sorun yok ama her an nalları dikebilir. İçinde önemli veri falan bulundurmayın. Ne olur ne olmaz.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 17 Haziran 2015 #3 İşletim sistemi o HDD'ye kurulu değildir umarım ki IDE sistemde Windows 7 ve 8.1 açamadım.
msitr Kilopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 397 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 17 Haziran 2015 #4 Maalesef elimde başka bir HDD olmadığı için işletim sistemi bu HDD'de kurulu. Şuan Windows Vista yüklü. Yaklaşık 2 hafta önce Windows 7 kurmuştum. 2,3 gün kullandım çok donuyordu. RAM'in yetersiz olduğunu düşünerek Vista kurdum ama yine aynı.
Maalesef elimde başka bir HDD olmadığı için işletim sistemi bu HDD'de kurulu. Şuan Windows Vista yüklü. Yaklaşık 2 hafta önce Windows 7 kurmuştum. 2,3 gün kullandım çok donuyordu. RAM'in yetersiz olduğunu düşünerek Vista kurdum ama yine aynı.
H Hitokiri Battousai Ziyaretçi 17 Haziran 2015 #5 Vista, Windows 7 vb ile uğraşacağınıza temizinden bir Windows 8.1 kursaydınız.
msitr Kilopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 397 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 17 Haziran 2015 #6 Gönül ister ki Windows 10 kurayım. 1GB RAM var. @Silinen üye