WD Marka 500GB HDD alınmalı mı?

Yer
Kayseri
Daha fazla  
Merhaba,

Başlıkta bahsettiğim gibi bu HDD alınır mı?
Önceki harddiskime kullanıcı hatası denildi, yedekteki harddiskim de sıkıntılı cıktı o yüzden aciliyeti var. Dosyalarım gidecek yoksa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Başlıkta bahsettiğim gibi bu HDD alınır mı?
Önceki harddiskime kullanıcı hatası denildi, yedekteki harddiskim de sıkıntılı cıktı o yüzden aciliyeti var. Dosyalarım gidecek yoksa.
Üzerine bi 50 60 daha koyup 1 tb olanini alman daha mantıklı olur bence

170 TL ye 1 TB göremedim link varsa gönderir misiniz ? Acil olduğundan dolayı çok para veremeyeceğim şuan, en uygununu aradım aniden oldu verilerimi de kaybetmek istemiyorum.Daha uygun fiyatlı varsa o da kabulümdür. 500 GB altı olmasın yeter.

170 TL ye 1 TB göremedim link varsa gönderir misiniz ? Acil olduğundan dolayı çok para veremeyeceğim şuan, en uygununu aradım aniden oldu verilerimi de kaybetmek istemiyorum.Daha uygun fiyatlı varsa o da kabulümdür. 500 GB altı olmasın yeter.
Eğer 120 tl ye hd alıyorsan kalitesiz birşey alıyorsundur. onun yerine wd nin 1tb hd lerini almanı öneririm.

Dediğim gibi acil alınması gerekli yoksa bu kadar ucuza kaçmam .Gönül ister ki WD BLACK alayım ama şuan tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı '' bunu al bu iyi '' diyebileceğiniz şeyleri almak.
Bu Harddiski de alabilirim ne dersiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı