Suxap0 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 421 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar HDD kullanıyorum ve son 1 aydır HDD baya yavaş çalışıyor. 2 3 ay önceye kadar bir sorun yoktu. Acaba sorun nedir ve nasıl çözülür? İşletim Sistemi: Windows 10 Home 64 bit HDD: Western Digital 3.5" 1 TB Purple WD10PURX SATA 3.0 5400 RPM Hard Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Arkadaşlar HDD kullanıyorum ve son 1 aydır HDD baya yavaş çalışıyor. 2 3 ay önceye kadar bir sorun yoktu. Acaba sorun nedir ve nasıl çözülür? İşletim Sistemi: Windows 10 Home 64 bit HDD: Western Digital 3.5" 1 TB Purple WD10PURX SATA 3.0 5400 RPM Hard Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
asinern Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #2 Badsector taraması yaptın mı ?
Suxap0 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 421 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #3 asinern dedi: Badsector taraması yaptın mı ? Genişletmek için tıkla... HD Tune programı üzerinden şuan error scan testi yapıyorum.Şuanlık damage yok.
asinern dedi: Badsector taraması yaptın mı ? Genişletmek için tıkla... HD Tune programı üzerinden şuan error scan testi yapıyorum.Şuanlık damage yok.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #4 Sonucu buraya paylaşırsınız. Sormak istediğim yavaş çalıştığını nasıl anladınız?
Suxap0 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 421 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #5 Saint Lucia dedi: Sonucu buraya paylaşırsınız. Sormak istediğim yavaş çalıştığını nasıl anladınız? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar yavaş çalışıyor. Programlar geç tepki veriyor ondan. Yakın bir zamanda SSD'ye geçeceğim.
Saint Lucia dedi: Sonucu buraya paylaşırsınız. Sormak istediğim yavaş çalıştığını nasıl anladınız? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar yavaş çalışıyor. Programlar geç tepki veriyor ondan. Yakın bir zamanda SSD'ye geçeceğim.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #6 Suxap0 dedi: Bilgisayar yavaş çalışıyor. Programlar geç tepki veriyor ondan. Yakın bir zamanda SSD'ye geçeceğim. Genişletmek için tıkla... HDD'den zaten performans bekleme. Sende farkındasın zaten anladığım kadarıyla. Kullandığın HDD güzel bunu depolama birimi olarak kullanırsın alacağın SSD'ye Windows'u kurarsın. 120 GB alsan bile yeter.
Suxap0 dedi: Bilgisayar yavaş çalışıyor. Programlar geç tepki veriyor ondan. Yakın bir zamanda SSD'ye geçeceğim. Genişletmek için tıkla... HDD'den zaten performans bekleme. Sende farkındasın zaten anladığım kadarıyla. Kullandığın HDD güzel bunu depolama birimi olarak kullanırsın alacağın SSD'ye Windows'u kurarsın. 120 GB alsan bile yeter.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #7 Diskler dolunca yavaşlayabiliyor. Diskte biraz yer açmayı deneyebilirsiniz.