WD My Book World Edition 2 Orijinal yazılım Yükleme

kerembir

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Sitenize yeni katıldım, bilginizin bu konuda yeterli olduğunu hatta fazla olduğunu düşünerek.
Elimde westen digital marka My Book World Edition II NAS var, 2 TB olan Beyaz Işık modeli.

Sorunum tam olarak şöyle başladı:
Medya browseri değiştirmek için Putty ve Filezilla ile giriş yaptım. Düzenlemelerimi yaptım çıktım. Sonra putty ve FTP bağlantı programım bağlantı yapmadı -Telnet SSH ve diğer bağlantı türlerinin hepsi.

Ben de kendi sitesinden arayüz güncelleme yaptım. Arayüzde sıkıntı yoktu fakat yine Putty ve FTP bağlantısı yapamıyor. Disklerimi görebiliyordum.
FreeNas yazılımını diski PC'ye bağlyıp USB ile kurdum. Bağlantı PC'de iken yapılıyor, kutuya koyunca beyaz ışık sürekli yanıp sönüyor ( Arıza yani ).

Kendi sitesinde GPL'yi indirme linki vermiş. İndirdim. Altınada sadece indirdikten sonra ayıklayın yazıyor. Bende onu bilmiyorum nasıl cihaza kuracağımı. Dosyaları acında zipteki benim eski dosylarım biliyorum ama nasıl yüklüycem onu bilmiyorum.
Bu cihaza NAS sistemini kendisininki de olabilir başka alternatifi varsa o da nasıl kurabilirim ?Bu durum acayip can sıkıcı. Durduk yere bozuldu. Yazılımı da sildim Freenas yüklüycem diye.
Arkasına USB, Ethernet ve güç girişi mevcut. Ürünün sitesi de üründe alltaki linkte:

http://support.wdc.com/product/install.asp?groupid=118&lang=tr

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı