SanayZockt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.839 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #2 Soğutma görevini görüyor o metal parça.
semihkee Decapat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 62 Yer İstanbul 8 Ağustos 2021 #3 SanayZockt dedi: Soğutma görevini görüyor o metal parça. Genişletmek için tıkla... WD Black SN750 yazan yer metal parça mı
SanayZockt dedi: Soğutma görevini görüyor o metal parça. Genişletmek için tıkla... WD Black SN750 yazan yer metal parça mı
SanayZockt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.839 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #4 semihkee dedi: WD Black SN750 yazan yer metal parça mı Genişletmek için tıkla... Soğutma bloğunu sökmek istediğinizi sandım. Çoğunda o parçaya lazerle basıyorlar . Zorlarsanız sökülür ama dikkat edin.
semihkee dedi: WD Black SN750 yazan yer metal parça mı Genişletmek için tıkla... Soğutma bloğunu sökmek istediğinizi sandım. Çoğunda o parçaya lazerle basıyorlar . Zorlarsanız sökülür ama dikkat edin.
semihkee Decapat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 62 Yer İstanbul 8 Ağustos 2021 #5 SanayZockt dedi: Soğutma bloğunu sökmek istediğinizi sandım. Çoğunda o parçaya lazerle basıyorlar . Zorlarsanız sökülür ama dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
SanayZockt dedi: Soğutma bloğunu sökmek istediğinizi sandım. Çoğunda o parçaya lazerle basıyorlar . Zorlarsanız sökülür ama dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 8 Ağustos 2021 #6 Artık o etiketler bile soğutucu görevini üstleniyor. Yüksek ihtimalle çıkarılabilir ancak önerilmez.
RamooY Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Siyah Corsair 5000D AirFlowun içinde 8 Ağustos 2021 #7 Hayır, niye sökeceksiniz ki? Dursun bu şekilde. Anakart üzerinde soğutma bloğu varsa onun jelatinini sökün yeterli. Başka bir şey yapmana gerek yok.
Hayır, niye sökeceksiniz ki? Dursun bu şekilde. Anakart üzerinde soğutma bloğu varsa onun jelatinini sökün yeterli. Başka bir şey yapmana gerek yok.
semihkee Decapat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 62 Yer İstanbul 8 Ağustos 2021 #8 RamooY dedi: Hayır, niye sökeceksiniz ki? Dursun bu şekilde. Anakart üzerinde soğutma bloğu varsa onun jelatinini sökün yeterli. Başka bir şey yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tamam sakin, sökmedim bir şey.
RamooY dedi: Hayır, niye sökeceksiniz ki? Dursun bu şekilde. Anakart üzerinde soğutma bloğu varsa onun jelatinini sökün yeterli. Başka bir şey yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tamam sakin, sökmedim bir şey.
RamooY Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Siyah Corsair 5000D AirFlowun içinde 8 Ağustos 2021 #9 Sakinim, bir şey demedim zaten. Kalsın bu şekilde