K kbtymz Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 273 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #1 SSD veya HDD modeli WDC PC SN530 SDBPMPZ-512G-1101 SSD'min sağlık durumları sizce nasıl? Dosya Ekleri ssd1.png 545,6 KB · Görüntüleme: 75 ssd2.png 526,3 KB · Görüntüleme: 64
Miroyasa Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 758 Çözümler 5 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #2 kbtymz dedi: SSD'min sağlık durumları sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Bir şey diyeğim boştaki sıcaklıkmı o Miroyasa dedi: Bir şey diyeğim boştaki sıcaklıkmı o Genişletmek için tıkla... Yük altında kaç derece baktınızmı hiç.
kbtymz dedi: SSD'min sağlık durumları sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Bir şey diyeğim boştaki sıcaklıkmı o Miroyasa dedi: Bir şey diyeğim boştaki sıcaklıkmı o Genişletmek için tıkla... Yük altında kaç derece baktınızmı hiç.
K kbtymz Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 273 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #3 Miroyasa dedi: Bir şey diyeğim boştaki sıcaklıkmı o Genişletmek için tıkla... evet sistem boşta dururken. Miroyasa dedi: Bir şey diyeğim boştaki sıcaklıkmı o Yük altında kaç derece baktınızmı hiç. Genişletmek için tıkla... maalesef hiç bakmadım ama %80 soğutucu üstünde kullandığım ve laptop 14 inç olduğundan ısınacağını düşünmüyorum.
Miroyasa dedi: Bir şey diyeğim boştaki sıcaklıkmı o Genişletmek için tıkla... evet sistem boşta dururken. Miroyasa dedi: Bir şey diyeğim boştaki sıcaklıkmı o Yük altında kaç derece baktınızmı hiç. Genişletmek için tıkla... maalesef hiç bakmadım ama %80 soğutucu üstünde kullandığım ve laptop 14 inç olduğundan ısınacağını düşünmüyorum.
Miroyasa Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 758 Çözümler 5 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #4 kbtymz dedi: Evet sistem boşta dururken. Maalesef hiç bakmadım ama %80 soğutucu üstünde kullandığım ve laptop 14 inç olduğundan ısınacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Ha laptop sa sıkıntı yok. Miroyasa dedi: Ha laptop sa sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... bi sıkıntı yok m2 nizde
kbtymz dedi: Evet sistem boşta dururken. Maalesef hiç bakmadım ama %80 soğutucu üstünde kullandığım ve laptop 14 inç olduğundan ısınacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Ha laptop sa sıkıntı yok. Miroyasa dedi: Ha laptop sa sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... bi sıkıntı yok m2 nizde
K kbtymz Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 273 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #5 Miroyasa dedi: Ha laptop sa sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... evet laptop yazmayı unutmuşum kusura bakmayın. Miroyasa dedi: Ha laptop sa sıkıntı yok. bi sıkıntı yok m2 nizde Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim.
Miroyasa dedi: Ha laptop sa sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... evet laptop yazmayı unutmuşum kusura bakmayın. Miroyasa dedi: Ha laptop sa sıkıntı yok. bi sıkıntı yok m2 nizde Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim.