BeratKRCM Centipat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #1 WD SN570 nasıl alınır mı?
UtkuRS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.894 Makaleler 2 Çözümler 43 27 Ocak 2023 #2 BeratKRCM dedi: WD SN570 nasıl alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır fakat bütçe belirtirseniz belki daha iyi modeller önerebiliriz.
BeratKRCM dedi: WD SN570 nasıl alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır fakat bütçe belirtirseniz belki daha iyi modeller önerebiliriz.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.115 Çözümler 62 27 Ocak 2023 #3 BeratKRCM dedi: WD SN570 nasıl alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum memnunum, bütçe artarsa dramli modellere bakın.
BeratKRCM dedi: WD SN570 nasıl alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum memnunum, bütçe artarsa dramli modellere bakın.
BeratKRCM Centipat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #4 quarest dedi: Ben kullanıyorum memnunum, bütçe artarsa dramli modellere bakın. Genişletmek için tıkla... Kioaxia var o da ısınıyor bayağı WD Blue düşünüyorum ne kadar süredir kullanıyorsunuz hocam saglıgı ısısı falan nasıl.
quarest dedi: Ben kullanıyorum memnunum, bütçe artarsa dramli modellere bakın. Genişletmek için tıkla... Kioaxia var o da ısınıyor bayağı WD Blue düşünüyorum ne kadar süredir kullanıyorsunuz hocam saglıgı ısısı falan nasıl.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.115 Çözümler 62 27 Ocak 2023 #5 BeratKRCM dedi: Kioaxia var o da ısınıyor bayağı WD Blue düşünüyorum ne kadar süredir kullanıyorsunuz hocam saglıgı ısısı falan nasıl. Genişletmek için tıkla... 3 aydır kullanıyorum, sağlığı %100 okuma yazma hızı vadedilen hızlardan 40-50 fazla çıkıyor, ısı olarak stress testi ve oyunlarda Max 52 derece gördüm gayet memnunum.
BeratKRCM dedi: Kioaxia var o da ısınıyor bayağı WD Blue düşünüyorum ne kadar süredir kullanıyorsunuz hocam saglıgı ısısı falan nasıl. Genişletmek için tıkla... 3 aydır kullanıyorum, sağlığı %100 okuma yazma hızı vadedilen hızlardan 40-50 fazla çıkıyor, ısı olarak stress testi ve oyunlarda Max 52 derece gördüm gayet memnunum.