WD SN570 vs SN350

kadirk06

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Başlık sanırım yeterince anlaşılır.
2 adet SSD arasında kaldım.
Blue SN570: https://www.amazon.com.tr/gp/produc..._title_srh_5?ie=UTF8&psc=1&smid=AU05C5FDRAIO2
Green SN350: WD WDS480G2G0C Green SN350 NVMe SSD 480 GB, Siyah - Yeşil : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Oyun için kullanacağım için Blue modelini almak istiyorum fakat 200 lira farka değer mi bilemiyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Edit: Anakartım ASUS B350 Prime-Plus. Bu alacağım SSD'ler olur diye düşünüyorum ama emin olmak için onu da sorayım. Anakartta M.2 slotu var fakat uzunluğunda falan sorun olur mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
PNY markasının yaklaşık 1 ay önce 2x8 ramini almıştım ve bozuk gelmişti servise yolladım iade olarak aldılar o yüzden kullandığım markalara yönelmek istemiştim. Peki benim attığım 2 ürün veya sizin attığınız ürün anakartıma olur mu acaba?

Evet, anakartının NVMe SSD desteği var ve elindeki Ryzen 5 1400 işlemci de o anakart için NVMe uyumlu bir işlemci.

Cevabınız için çok teşekkür ederim başka öneri gelmezse PNY marka olanı bu akşam alacağım. İyi sosyaller.

800-900 civarı. Daha ucuza alırsam yanında termal macun gibi ufak tefek ihtiyaçları da halledeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…