WD SN580 1 TB VS Adata Legend 850 Lite

Bütçe
1500-1600

Berke Parlar

Kilopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
WD SN580, Adata Legend 850 lite
Western Digital SN580 1 TB SSD
Adata Legend 850 Lite

Herkese hayırlı akşamlar 1 TB M.2 SSD almayı düşünüyorum bütçem 1500-1600 TL civarı bu 2 SSD'yi buldum sizce hangisini almalıyım ayrıca kafamın takıldığı birkaç yer var örneğin: 1) Adata Legend 850 Lite'ın sitesinde TBW ömrü 450 yazar iken TechPowerUp sitesinde 250 TBW yazıyor hangi değer gerçektir? 2) WD SN580 de DRAM'ya da HMB teknolojisi var mı? Aydınlatırsanız sevinirim iyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
KC2500 ikisinden de daha iyi bir disk.

Ayrıca TBW değerine bakma, o değeri el altından gizli gizli değiştiren markalar bile var. Kaldı ki diske bir sayı üzerinden ömür biçilemez.

KC2500 ikisinden de daha iyi bir disk.

Ayrıca TBW değerine bakma, o değeri el altından gizli gizli değiştiren markalar bile var. Kaldı ki diske bir sayı üzerinden ömür biçilemez.
Hocam anladım ama bir sorum var şimdi bu WD SN580 de DRAM yok ama HMB var çok fark var mı?

Hocam anladım ama bir sorum var şimdi bu WD SN580 de DRAM yok ama HMB var çok fark var mı?
Var. HMB sanal RAM, DRAM fiziksel RAM. Fiziksel olması daha iyi bir şey. Ek olarak SN580'de belirtmemişler ama HMB genelde 64 MB olur, DRAM ise diske göre değişir ama 1 TB modele 1024 MB koyuyorlar genelde.

Var. HMB sanal RAM, DRAM fiziksel RAM. Fiziksel olması daha iyi bir şey. Ek olarak SN580'de belirtmemişler ama HMB genelde 64 MB olur, DRAM ise diske göre değişir ama 1 TB modele 1024 MB koyuyorlar genelde.
Tamamdır hocam sağolun tavsiyeleriniz için sipariş veriyorum kc2500.

Hocam sipariş vermeden aklıma bir soru daha takıldı Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu attığım ssd nin ddr4 1gb drami var kc2500 ün ddr3 1gb drami var arada çok fiyat farkı yok ama kioxia olan hızı 2100 e 1700 hangisi daha iyidir

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı