Arkadaşlar bugün yeni bir PC aldım MediaMarkt'tan. Windows 11 kuruluydu. Ancak bilgisayarın garantisi 1 ay önce başlamış görünüyor. Ben de HDD Sentinel'de ölçüm yaptım ve sonuçlar:
Toplam iki saat açık gözüküyor ve 100gb veri yazılmış, bilgisayar içine bir şeyler kurup taşıdınız mı acaba?Arkadaşlar bugün yeni bir PC aldım MediaMarkt'tan. Windows 11 kuruluydu. Ancak bilgisayarın garantisi 1 ay önce başlamış görünüyor. Ben de HDD Sentinel'de ölçüm yaptım ve sonuçlar:
2 saatin bir kısmı benim hocam. 19.45 gibi açtım bilgisayarı. 150 gb diske yazmayı görünce korktum bir. Ama sanırım windows yüklenmesiyle ilgilidir.Toplam iki saat açık gözüküyor ve 100gb veri yazılmış, bilgisayar içine bir şeyler kurup taşıdınız mı acaba?
Windowsu bir ay önce kurup size satmış da olabilirler kasayı.
Hocam hazır ve Windows kurulu kasa geldiyse ve siz de şu anda veri yazıyorsanız içine oyun vesair bence çok da garip değil gibi.2 saatin bir kısmı benim hocam. 19.45 gibi açtım bilgisayarı. 150 gb diske yazmayı görünce korktum bir. Ama sanırım windows yüklenmesiyle ilgilidir.
Hocam peki pil yaşının 8 ay gözükmesi normal mi sizce? HP asisstant uygulamasında gördümHocam hazır ve Windows kurulu kasa geldiyse ve siz de şu anda veri yazıyorsanız içine oyun vesair bence çok da garip değil gibi.
Hocam bu cihaz bir laptop mu ben kasa sandim.Hocam peki pil yaşının 8 ay gözükmesi normal mi sizce? HP asisstant uygulamasında gördüm
Hocam hiç bir fikrim yok ama garanti eğer bir ay önce başladıysa bir sıkıntı var gibi.Evet hocam laptop. Pil yaşının 8 ay olması 8 aydır kullanılıyor olması mı demek? Ama garantisi 1 ay önce başlamış. İnternetten araştırdığımda başka insanların da sıfır ürünlerinde garanti süresinin önceden başladığını gördüm. Mağazaya geliş ve windows kurulma tarihidir umarım 1 ay öncesi. Yoksa gerçekten de iade ürün vs vermiş olabilirler.
Bunu net olarak nasıl ve hangi programlarla öğrenebilirim acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.