WD SN810 sağlığı normal mi?

Ardaus06

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün yeni bir PC aldım MediaMarkt'tan. Windows 11 kuruluydu. Ancak bilgisayarın garantisi 1 ay önce başlamış görünüyor. Ben de HDD Sentinel'de ölçüm yaptım ve sonuçlar:

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-01-23 211514.png
    Ekran görüntüsü 2023-01-23 211514.png
    112,5 KB · Görüntüleme: 114
  • Ekran görüntüsü 2023-01-23 212809.png
    Ekran görüntüsü 2023-01-23 212809.png
    129,9 KB · Görüntüleme: 108
Arkadaşlar bugün yeni bir PC aldım MediaMarkt'tan. Windows 11 kuruluydu. Ancak bilgisayarın garantisi 1 ay önce başlamış görünüyor. Ben de HDD Sentinel'de ölçüm yaptım ve sonuçlar:
Toplam iki saat açık gözüküyor ve 100gb veri yazılmış, bilgisayar içine bir şeyler kurup taşıdınız mı acaba?
Windowsu bir ay önce kurup size satmış da olabilirler kasayı.

Toplam iki saat açık gözüküyor ve 100gb veri yazılmış, bilgisayar içine bir şeyler kurup taşıdınız mı acaba?
Windowsu bir ay önce kurup size satmış da olabilirler kasayı.
2 saatin bir kısmı benim hocam. 19.45 gibi açtım bilgisayarı. 150 gb diske yazmayı görünce korktum bir. Ama sanırım windows yüklenmesiyle ilgilidir.

2 saatin bir kısmı benim hocam. 19.45 gibi açtım bilgisayarı. 150 gb diske yazmayı görünce korktum bir. Ama sanırım windows yüklenmesiyle ilgilidir.
Hocam hazır ve Windows kurulu kasa geldiyse ve siz de şu anda veri yazıyorsanız içine oyun vesair bence çok da garip değil gibi.

Evet hocam laptop. Pil yaşının 8 ay olması 8 aydır kullanılıyor olması mı demek? Ama garantisi 1 ay önce başlamış. İnternetten araştırdığımda başka insanların da sıfır ürünlerinde garanti süresinin önceden başladığını gördüm. Mağazaya geliş ve windows kurulma tarihidir umarım 1 ay öncesi. Yoksa gerçekten de iade ürün vs vermiş olabilirler.
Bunu net olarak nasıl ve hangi programlarla öğrenebilirim acaba?

Evet hocam laptop. Pil yaşının 8 ay olması 8 aydır kullanılıyor olması mı demek? Ama garantisi 1 ay önce başlamış. İnternetten araştırdığımda başka insanların da sıfır ürünlerinde garanti süresinin önceden başladığını gördüm. Mağazaya geliş ve windows kurulma tarihidir umarım 1 ay öncesi. Yoksa gerçekten de iade ürün vs vermiş olabilirler.
Bunu net olarak nasıl ve hangi programlarla öğrenebilirim acaba?
Hocam hiç bir fikrim yok ama garanti eğer bir ay önce başladıysa bir sıkıntı var gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı