S smtbcr Megapat Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 697 Makaleler 7 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 31 Ocak 2014 #11 Haa pahalı diyorsunuz. Doğrudur. Ama gerçekten performans verebilen bir sabit disk. Bırakın da o kadarcık pahalı olsun...
Haa pahalı diyorsunuz. Doğrudur. Ama gerçekten performans verebilen bir sabit disk. Bırakın da o kadarcık pahalı olsun...
M Mertcan Başel Ziyaretçi 31 Ocak 2014 #12 kankixx123 dedi: Haa pahalı diyorsunuz. Doğrudur. Ama gerçekten performans verebilen bir sabit disk. Bırakın da o kadarcık pahalı olsun... Genişletmek için tıkla... Adamın bütçesine uygun olmadığı için Seagate harddisk önerdim. Adamın o kadar bütçesi olsa iki tane 250 gb Samsung ssd aldırıp RAID yaptırırdım.
kankixx123 dedi: Haa pahalı diyorsunuz. Doğrudur. Ama gerçekten performans verebilen bir sabit disk. Bırakın da o kadarcık pahalı olsun... Genişletmek için tıkla... Adamın bütçesine uygun olmadığı için Seagate harddisk önerdim. Adamın o kadar bütçesi olsa iki tane 250 gb Samsung ssd aldırıp RAID yaptırırdım.
S smtbcr Megapat Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 697 Makaleler 7 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 31 Ocak 2014 #13 Mertcan Başel dedi: Adamın bütçesine uygun olmadığı için Seagate harddisk önerdim. Adamın o kadar bütçesi olsa iki tane 250 gb Samsung ssd aldırıp RAID yaptırırdım. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. İyi forumlar, kolay gelsin... Arkadaşımız bütçe sınırını yazmamış. Bende en iyiyi göstereyim diye uçtum biraz. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2014
Mertcan Başel dedi: Adamın bütçesine uygun olmadığı için Seagate harddisk önerdim. Adamın o kadar bütçesi olsa iki tane 250 gb Samsung ssd aldırıp RAID yaptırırdım. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. İyi forumlar, kolay gelsin... Arkadaşımız bütçe sınırını yazmamış. Bende en iyiyi göstereyim diye uçtum biraz.
asimavi1538 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 1.395 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2014 #14 Merhaba.Ben de 1tb harddisk tavsiyesi alabilirmiyim.Teşekkürler şimdiden.
Uğur Öztürk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2013 Mesajlar 1.047 Makaleler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2014 #15 WD ve SG yıllardır kullanıyorum, hiçbir sorunla karşılaşmadım.