Alperen Tıraş Hectopat Katılım 28 Ekim 2014 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2014 #11 Kardeş, ben kendi deneyimlerimden yola çıkarak; Ben ilk olarak Seagate ile başladım, sabit disk kullanmaya. 1 yıl sonra bozuldu. Fakat Hitachi'yi 4 yıl kullandım ki ancak bozuldu. Hitachinin sahibi de WD oldu. Benim tavsiyem WD'dir. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2014
Kardeş, ben kendi deneyimlerimden yola çıkarak; Ben ilk olarak Seagate ile başladım, sabit disk kullanmaya. 1 yıl sonra bozuldu. Fakat Hitachi'yi 4 yıl kullandım ki ancak bozuldu. Hitachinin sahibi de WD oldu. Benim tavsiyem WD'dir.
xrayz Hectopat Katılım 13 Aralık 2015 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2016 #12 3 tane WD HDD kullandım. Şunu çok rahat söylüyorum WD çok ısınıyor. Tabii diğerleri de ısınıyordur herhalde. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2016
3 tane WD HDD kullandım. Şunu çok rahat söylüyorum WD çok ısınıyor. Tabii diğerleri de ısınıyordur herhalde.
Persephone Hectopat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 178 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2016 #13 xrayz dedi: 3 tane WD HDD kullandım. Şunu çok rahat söylüyorum WD çok ısınıyor. Tabii diğerleri de ısınıyordur herhalde. Genişletmek için tıkla... İki yıllık konu hortlamış aman yöneticiler görmesin Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2016
xrayz dedi: 3 tane WD HDD kullandım. Şunu çok rahat söylüyorum WD çok ısınıyor. Tabii diğerleri de ısınıyordur herhalde. Genişletmek için tıkla... İki yıllık konu hortlamış aman yöneticiler görmesin
M Muhammed Enes İnce Hectopat Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 92 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2016 #14 Uzun süredir 1 TB WD ve 2 tane 2 TB Seagate kullanıyorum, hiçbir sıkıntısı olmadı şu ana kadar. Bence ikisi de iyi. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2016
Uzun süredir 1 TB WD ve 2 tane 2 TB Seagate kullanıyorum, hiçbir sıkıntısı olmadı şu ana kadar. Bence ikisi de iyi.