WD WDC1002FBYS kullanılmış gözüküyor

UgurcnY

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçen bilgisayarcıya gittim, mavi ekran aldım çünkü. Bana HDD'min öldüğünü söyledi. Yenısını takacağını söyledi. Ben de taktırdım ancak çok ama çok fazla FPS düşüşleri yaşıyorum ve adam gibi kullanamıyorum PC'yi. "CrystalDiskInfo ve Hard Disk Sentinel" uygulamaları ile bu diske baktım ve gel görün ki bu disk önceden çokça defa kullanılmış gözüküyor. Sizce yanılıyor muyum? Uygulamalardan çıkan sonuçları resim olarak aşağıda görebilirsiniz. Şimdiden çok sağ olun.

Ölmeye yakın, yaşlı bir HDD ile dolandırıldığınızı söylesem abartı olmaz sanırım. Zira ilgili diskin piyasaya sürülme tarihi 2008 yılından.

Bana 730 liralık bir disk dedi. Baktım evet o civarlarda bir disk. Şimdi ne yapmamı önerirsin?
Benim 8 yıllık HDD bile 21.000 saat çalışmış toplamda. O neymiş öyle, dükkanın altındaki karanlık dehlizlerden çıkarıp takmış sanırım.

Yanı bu programlar yalan söylemez diyorsun. Bu adam bildiğin dolandırmış yani beni öyle mi?

Bana 730 liralık bir disk dedi. Baktım evet o civarlarda bir disk. Şimdi ne yapmamı önerirsin?

Tarihi eser kapsamında değerini hesapladıysa artık..

Yani bu programlar yalan söylemez diyorsun. Bu adam bildiğin dolandırmış yani beni öyle mi?

Yalan söylemez git suratına fırlat adamın veya şikayette bulun.

O paraya WD Blue 2 TB HDD alırsın, bu öyle bir disk mi? Hiç sanmıyorum. İade edebiliyorsanız iade edin.

Adamı aradım bir güzel konuştum. Küfür ediliyor mu bilmiyorum burada etmiyorum ban yemeyeyim diye siz anladınız. Şimdi ben bu diski sökeceğim vereceğim buna,paramı da geri alacağım. Çok sağ olun.

Adamı aradım bir güzel konuştum. Küfür ediliyor mu bilmiyorum burada etmiyorum ban yemeyeyim diye siz anladınız. Şimdi ben bu diski sökeceğim vereceğim buna, paramı da geri alacağım. Çok sağ olun.
Burada küfür etmek en son isteyeceğiniz şey olabilir, bu durumdan kurtulduğunuza sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…