lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.700 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar selam. Bugün WD10EZEX 1 TB HDD aldım. Yazcağım oyunlarda donma yaparmı? Battlefield 1, Forza Horizon 4, theHunter, Ranch Simulator, ARK Survival Evolved, Grand Theft Auto V, Belki RDR2.
Arkadaşlar selam. Bugün WD10EZEX 1 TB HDD aldım. Yazcağım oyunlarda donma yaparmı? Battlefield 1, Forza Horizon 4, theHunter, Ranch Simulator, ARK Survival Evolved, Grand Theft Auto V, Belki RDR2.
M Maliofficial Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.119 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #2 Bence HDD kasar ama SSD alırsanız daha performanslı olacaktır.
5 598934 Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 130 10 Aralık 2022 #3 lusie dedi: Arkadaşlar selam. Bugün WD10EZEX 1 TB HDD aldım. Yazcağım oyunlarda donma yaparmı? Battlefield 1, Forza Horizon 4, theHunter, Ranch Simulator, ARK Survival Evolved, Grand Theft Auto V, Belki RDR2. Genişletmek için tıkla... HDD donma yapmaz hocam sadece oyun girişinde biraz geç girer
lusie dedi: Arkadaşlar selam. Bugün WD10EZEX 1 TB HDD aldım. Yazcağım oyunlarda donma yaparmı? Battlefield 1, Forza Horizon 4, theHunter, Ranch Simulator, ARK Survival Evolved, Grand Theft Auto V, Belki RDR2. Genişletmek için tıkla... HDD donma yapmaz hocam sadece oyun girişinde biraz geç girer
B bruhmomento33 Femtopat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #4 HDD Donma her zaman yapar hocam. SSD almanız lazım.
Fatalis Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 5.132 Makaleler 5 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 10 Aralık 2022 #5 Hayır yapmaz, 7200RPM hızda dönen diskler birkaç istisna dışında her oyun için gayet yeterli.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.700 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #6 bruhmomento33 dedi: HDD donma her zaman yapar hocam. SSD almanız lazım. Genişletmek için tıkla... SSD alacak param olsaydı alırdım hocam. Fatalis dedi: Hayır yapmaz, 7200RPM hızda dönen diskler birkaç istisna dışında her oyun için gayet yeterli. Genişletmek için tıkla... 7200 RPM hocam bu HDD. Geçen de Technopat'a sordum bulabileceğiniz en iyi HDD'lerden dediler. 598934 dedi: HDD donma yapmaz hocam sadece oyun girişinde biraz geç girer. Genişletmek için tıkla... Eğer ki öyleyse sıkıntı olmaz hocam beklerim. 6 yıl HDD kullanmış biriyim.
bruhmomento33 dedi: HDD donma her zaman yapar hocam. SSD almanız lazım. Genişletmek için tıkla... SSD alacak param olsaydı alırdım hocam. Fatalis dedi: Hayır yapmaz, 7200RPM hızda dönen diskler birkaç istisna dışında her oyun için gayet yeterli. Genişletmek için tıkla... 7200 RPM hocam bu HDD. Geçen de Technopat'a sordum bulabileceğiniz en iyi HDD'lerden dediler. 598934 dedi: HDD donma yapmaz hocam sadece oyun girişinde biraz geç girer. Genişletmek için tıkla... Eğer ki öyleyse sıkıntı olmaz hocam beklerim. 6 yıl HDD kullanmış biriyim.