WD20EZBX 2TB HDD'de yazma hızı düşük

Muhammed Selim

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i7 12700KF | Thermal Right Phantom spirit ARGB | Asus ROG STRİX RX6650XT | Fury Beast RGB 16x2 GB | GIGABYTE B660 DS3H AX | Kingston KC3000 512GB | WD20EZBX 2TB HDD, 512 x 2 | Performance GD 800W Gold
SSD veya HDD modeli
WD20EZBX
Anakart
MSİ H110M Gaming
Merhaba İtopya'dan WD20EZBX 2TB modelini aldım öncesinde simetrik değerler alıyordum hemen hemen 250MB/S fakat şu an sonuçlar aşağıdaki gibi.

1670956391630.png

Smr bir diskin bu kadar düşük performans göstermesi normal midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba İtopya'dan WD20EZBX 2TB modelini aldım öncesinde simetrik değerler alıyordum hemen hemen 250MB/S fakat şu an sonuçlar aşağıdaki gibi.

Eki Görüntüle 1601954

Smr bir diskin bu kadar düşük performans göstermesi normal midir?

1670957752296.png

Bence normal değil hatta bu konuyu görünce ben de test yaptım ayrıca sizle kullandığım HDD aynı ve bence garantisi varsa garantiye eğer olmuyorsa ve kabul ederlerse değişime gönderin.

Eki Görüntüle 1601980

Bence normal değil hatta bu konuyu görünce ben de test yaptım ayrıca sizle kullandığım HDD aynı ve bence garantisi varsa garantiye eğer olmuyorsa ve kabul ederlerse değişime gönderin.
Siz alalı kaç ay oldu? Ve kaç saat çalışma süresi var? Garantiye veya değişim talebine nasıl başvurabilirim? İtopyada herhangi bi seçenek yok değişim talebi vs. Yardımcı olursanız sevirim

Siz alalı kaç ay oldu? Ve kaç saat çalışma süresi var? Garantiye veya değişim talebine nasıl başvurabilirim? İtopya'da herhangi bir seçenek yok değişim talebi vs. yardımcı olursanız sevirim.

Maalesef size değişim ve garanti hakkında hiçbir bilgim yok ve İtopya'nın yabancısıyım neyse alalı 2 3 ay oldu sanırım çalışma süresi ne kadardır bilmiyorum ama günlük hayatımın büyük bir kısmı bilgisayarla geçtiğini düşünürsek 2,5 aylık bir çalışma süresi vardır.

Maalesef size değişim ve garanti hakkında hiçbir bilgim yok ve İtopya'nın yabancısıyım neyse alalı 2 3 ay oldu sanırım çalışma süresi ne kadardır bilmiyorum ama günlük hayatımın büyük bir kısmı bilgisayarla geçtiğini düşünürsek 2,5 aylık bir çalışma süresi vardır.
Anladım bende alalı 6 ay olmuş çalışma saati yukardaki gibi, ilk geldiğinde hızı baya yüksekti. Yinede teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı