D DuvarYkn132 Femtopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #1 Herkese merhaba, bugün PC'ye format attım dosyalarıma bakarken farklı kullanıcı diye bir şey gördüm. CMD'yi açıp "net users" yazdım WDAGUtilityAccount diye bir şey çıktı. nedir bu? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2021
Herkese merhaba, bugün PC'ye format attım dosyalarıma bakarken farklı kullanıcı diye bir şey gördüm. CMD'yi açıp "net users" yazdım WDAGUtilityAccount diye bir şey çıktı. nedir bu?
Pablo Vader Kilopat Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 968 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #2 Windows Defender Application Guard Bunu aktifleştirince devreye giren bir sistem hesabı, silmek pek önerilmez.
Windows Defender Application Guard Bunu aktifleştirince devreye giren bir sistem hesabı, silmek pek önerilmez.
D DuvarYkn132 Femtopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #3 Pablo Vader dedi: Windows Defender Application Guard Bunu aktifleştirince devreye giren bir sistem hesabı, silmek pek önerilmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler korkum bitti
Pablo Vader dedi: Windows Defender Application Guard Bunu aktifleştirince devreye giren bir sistem hesabı, silmek pek önerilmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler korkum bitti