706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 8 Ağustos 2020 #21 Hocam telefonda tekmeledim derseniz yüzünüze kapatırlar direkt gidin, ama bence o zaman da küfür edip yapmadan geri gönderirler. MotoruCalinanGaspçı dedi: Hocam betona attım ufak ezildi ama şu an taktım 46mb/s yazıyor ama birden 13'e düştü. Genişletmek için tıkla... Oturduğunuz bina kaç katlı?
Hocam telefonda tekmeledim derseniz yüzünüze kapatırlar direkt gidin, ama bence o zaman da küfür edip yapmadan geri gönderirler. MotoruCalinanGaspçı dedi: Hocam betona attım ufak ezildi ama şu an taktım 46mb/s yazıyor ama birden 13'e düştü. Genişletmek için tıkla... Oturduğunuz bina kaç katlı?
MotoruCalinanGaspçı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.435 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Gelsenkirchen/Deutschland Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 1200AF 4.0GHz Asrock B450M-HDV R4.0 16GB 3200MHZ RX570 4GB SAPPHİRE PULSE GİGABYTE 120GB SATA3 SAMSUNG 256GB M.2 HİTACHİ 580GB HDD 500W 80+ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2020 #22 Bir su vursam düzelir mi ya da bir bardak su mu içeyim. 706143 dedi: Hocam telefonda tekmeledim derseniz yüzünüze kapatırlar direkt gidin, ama bence o zaman da küfür edip yapmadan geri gönderirler. Oturduğunuz bina kaç katlı? Genişletmek için tıkla... 3 Katlı 2. kattayız.
Bir su vursam düzelir mi ya da bir bardak su mu içeyim. 706143 dedi: Hocam telefonda tekmeledim derseniz yüzünüze kapatırlar direkt gidin, ama bence o zaman da küfür edip yapmadan geri gönderirler. Oturduğunuz bina kaç katlı? Genişletmek için tıkla... 3 Katlı 2. kattayız.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 8 Ağustos 2020 #23 MotoruCalinanGaspçı dedi: Bir su vursam düzelir mi ya da bir bardak su mu içeyim. Genişletmek için tıkla... Siz bir bardak soğuk su için, HDD’yi de mezar yapıp gömün
MotoruCalinanGaspçı dedi: Bir su vursam düzelir mi ya da bir bardak su mu içeyim. Genişletmek için tıkla... Siz bir bardak soğuk su için, HDD’yi de mezar yapıp gömün
zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #24 HDD alıp tekmeleyesim geldi.
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 8 Ağustos 2020 #25 MotoruCalinanGaspçı dedi: Bir su vursam düzelir mi ya da bir bardak su mu içeyim. 3 Katlı 2. kattayız. Genişletmek için tıkla... Temizlik önemli elini yüzünü yıkayın HDD'nin.
MotoruCalinanGaspçı dedi: Bir su vursam düzelir mi ya da bir bardak su mu içeyim. 3 Katlı 2. kattayız. Genişletmek için tıkla... Temizlik önemli elini yüzünü yıkayın HDD'nin.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.836 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 8 Ağustos 2020 #26 MotoruCalinanGaspçı dedi: Hocam çimen olduğu için sadece toprak kalktı harddisk şu an 15 mb/s yazma yapıyor. Hocam ben topu 5 kere sektiremiyorum. Genişletmek için tıkla... MotoruCalinanGaspçı dedi: Hocam betona attım ufak ezildi ama şu an taktım 46mb/s yazıyor ama birden 13'e düştü. Genişletmek için tıkla... MotoruCalinanGaspçı dedi: Bir su vursam düzelir mi ya da bir bardak su mu içeyim. 3 Katlı 2. kattayız. Genişletmek için tıkla... Bu mesajlarınızdan sonra niyeyse konu trolmüş gibi geldi bana.
MotoruCalinanGaspçı dedi: Hocam çimen olduğu için sadece toprak kalktı harddisk şu an 15 mb/s yazma yapıyor. Hocam ben topu 5 kere sektiremiyorum. Genişletmek için tıkla... MotoruCalinanGaspçı dedi: Hocam betona attım ufak ezildi ama şu an taktım 46mb/s yazıyor ama birden 13'e düştü. Genişletmek için tıkla... MotoruCalinanGaspçı dedi: Bir su vursam düzelir mi ya da bir bardak su mu içeyim. 3 Katlı 2. kattayız. Genişletmek için tıkla... Bu mesajlarınızdan sonra niyeyse konu trolmüş gibi geldi bana.
Blackfox07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 3.853 Makaleler 5 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #27 En iyisi siz onu hurdacıya filan satın 5-10 liraya.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 8 Ağustos 2020 #28 MotoruCalinanGaspçı dedi: Bir su vursam düzelir mi ya da bir bardak su mu içeyim. 3 Katlı 2. kattayız. Genişletmek için tıkla... HDD’yi dama çıkıp mı attınız? Öyleyse kat sayısı yetersiz gelmiş olabilir, çevrede apartman varsa oraya çıkıp atın düzelebilir
MotoruCalinanGaspçı dedi: Bir su vursam düzelir mi ya da bir bardak su mu içeyim. 3 Katlı 2. kattayız. Genişletmek için tıkla... HDD’yi dama çıkıp mı attınız? Öyleyse kat sayısı yetersiz gelmiş olabilir, çevrede apartman varsa oraya çıkıp atın düzelebilir
MotoruCalinanGaspçı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.435 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Gelsenkirchen/Deutschland Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 1200AF 4.0GHz Asrock B450M-HDV R4.0 16GB 3200MHZ RX570 4GB SAPPHİRE PULSE GİGABYTE 120GB SATA3 SAMSUNG 256GB M.2 HİTACHİ 580GB HDD 500W 80+ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2020 #29 Bora Dere dedi: Bu mesajlarınızdan sonra niyeyse konu trolmüş gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Hocam trol konu olsa mizah ve eğlence bölümüne açardım. Şu an hala harddisk i tokatlıyorum ateşe ateş hocam.
Bora Dere dedi: Bu mesajlarınızdan sonra niyeyse konu trolmüş gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Hocam trol konu olsa mizah ve eğlence bölümüne açardım. Şu an hala harddisk i tokatlıyorum ateşe ateş hocam.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 8 Ağustos 2020 #30 MotoruCalinanGaspçı dedi: Hocam trol konu olsa mizah ve eğlence bölümüne açardım. Şu an hala harddisk i tokatlıyorum ateşe ateş hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman fotoğraf alabilir miyiz?
MotoruCalinanGaspçı dedi: Hocam trol konu olsa mizah ve eğlence bölümüne açardım. Şu an hala harddisk i tokatlıyorum ateşe ateş hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman fotoğraf alabilir miyiz?