ertn0 Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.245 Çözümler 3 Yer Suriye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #1 Sıkıntı olur mu? Taşınabilir disk olarak kullanıyordum. Dosya Ekleri hdd.PNG 61,5 KB · Görüntüleme: 42
K knowledgeworker Centipat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 2.285 Çözümler 23 23 Haziran 2023 #2 Anladığım kadarıyla eşik üstü değerlere sahipsiniz, diskin durumu iyi değil.
ertn0 Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.245 Çözümler 3 Yer Suriye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #3 knowledgeworker dedi: Anladığım kadarıyla eşik üstü değerlere sahipsiniz, diskin durumu iyi değil. Genişletmek için tıkla... Onu zaten biliyorum taşınabilir disk olarak kullanmaya başladım normalde Windows kuruluydu laptoptaydı laptopa SSD aldıktan sonra bu boşa çıktı HDD kutusu alıp taşınabilir yaptım taşınabilir HDD olarak kullanmamda bir sakınca olabilir mi?
knowledgeworker dedi: Anladığım kadarıyla eşik üstü değerlere sahipsiniz, diskin durumu iyi değil. Genişletmek için tıkla... Onu zaten biliyorum taşınabilir disk olarak kullanmaya başladım normalde Windows kuruluydu laptoptaydı laptopa SSD aldıktan sonra bu boşa çıktı HDD kutusu alıp taşınabilir yaptım taşınabilir HDD olarak kullanmamda bir sakınca olabilir mi?
K knowledgeworker Centipat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 2.285 Çözümler 23 23 Haziran 2023 #4 @ertn0, bozulursa verilerinizi kaybedebilirsiniz.