LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.290 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 31 Mart 2018 #1 Diskimin sağlık durumu nedir? HDD pek anlamam. Diskim 2014 yılından kalma. İçinde oyunlar var sadece o kadar. SSD kullanıyorum normalde ve onda Windows 10 kurulu. Hata taraması da yapıyorum onu da birazdan eklerim.
Diskimin sağlık durumu nedir? HDD pek anlamam. Diskim 2014 yılından kalma. İçinde oyunlar var sadece o kadar. SSD kullanıyorum normalde ve onda Windows 10 kurulu. Hata taraması da yapıyorum onu da birazdan eklerim.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.183 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 31 Mart 2018 #2 İyi gözüküyor, ama bad sector ile ilgili bir şey göremedim onu taradınız mı? Bir de temperature 116 falan diyor o kısmı kafamı karıştırdı.
İyi gözüküyor, ama bad sector ile ilgili bir şey göremedim onu taradınız mı? Bir de temperature 116 falan diyor o kısmı kafamı karıştırdı.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.290 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 2 Nisan 2018 #3 The Man From E.A.R.T.H. dedi: İyi gözüküyor, ama bad sector ile ilgili bir şey göremedim onu taradınız mı? Bir de temperature 116 falan diyor o kısmı kafamı karıştırdı. Genişletmek için tıkla... Biz de ayrı yazmadığım için 1 gün ceza aldım. O yüzden cevap veremedim. Hata taraması yaptım temiz çıktı.
The Man From E.A.R.T.H. dedi: İyi gözüküyor, ama bad sector ile ilgili bir şey göremedim onu taradınız mı? Bir de temperature 116 falan diyor o kısmı kafamı karıştırdı. Genişletmek için tıkla... Biz de ayrı yazmadığım için 1 gün ceza aldım. O yüzden cevap veremedim. Hata taraması yaptım temiz çıktı.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.183 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 2 Nisan 2018 #4 O zaman herhangi bir sorunu yok.