WDC WD10EZEX-00WN4A0 Test Sonuçları

ctkk

Hectopat
Daha fazla  
Hard diski alalı yaklaşık 6 ay oluyor, HD Tune ve HD Sentinel ile tarattığımda bir tane Bad sectör olduğu görülüyor. Bu kadar kısa bir sürede Bad sectör oluşması normal mi? Bir kere kasayı taşırken 10 CM'lik yükseklikten yere düştü ama çok sert değil acaba ondan mı kaynaklanıyordur, endişelenmemi gerektirecek bir durum mu bu garantiye mi göndermeliyim çoğalmadan?

bad.PNG
badd.PNG
benchmark.PNG
healt.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok az miktarda Bad Sectör var, kullanımı etkilemez. Eğer Bad Sectör aşırı olursa performansını etkiler.
Bad Sectör olup olmadığını nereden anlıyoruz hocam?

Çok az miktarda Bad Sectör var, kullanımı etkilemez. Eğer Bad Sectör aşırı olursa performansını etkiler.
İnternette biraz araştırma sonucu hdd regenarator programının düzelttiğini gördüm flasha yazıp tarattım bad sector buldu gerçi program full olmayınca düzeltmiyormuş düzeltemedim bende. Hd tune ile yeniden tarattığımda 1 tane kırmızı alan gözüküyor ama hdd sentinel 99 ken 100 oldu. Anlamadım şimdi hangi programa inanayım hocam
[TBODY] [/TBODY]

@ctkk Bad Sectör hatası fazla çıkan bir HDD'yi düzeltemezsin, o programlar sorunu düzeltmez. Senin HDD'de Bad Sectör çok ufak bir alan kullanımı etkilemez bu şekilde, Bad Sectör daha da yaygınlaşırsa işler değişir. Şuanlık sıkıntı etmene gerek yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı