Merhaba.
Ben WDS480G2G0B-00EPW0 SSD'ye sahibim yaklaşık olarak 4 yıl önce satın aldım. FiveM oynarken ara ara takılmalar yaşayınca SSD'den şüphelenip değerlerini bir kontrol etmek istedim ve karşılaştığım test değerlerini alta ekledim. Test değerlerini nasıl yorumlarsınız. SSD'im sağlıklı mı?
Teşekkürler.
Merhaba.
Ben WDS480G2G0B-00epw0 SSD'ye sahibim yaklaşık olarak 4 yıl önce satın aldım. FiveM oynarken ara ara takılmalar yaşayınca SSD'den şüphelenip değerlerini bir kontrol etmek istedim ve karşılaştığım test değerlerini alta ekledim. Test değerlerini nasıl yorumlarsınız. SSD'im sağlıklı mı?
Teşekkürler.
SSD neredeyse her zaman HDD'ye göre daha hızlıdır hocam (sağlıkları düşük olduğu ihtimaller tartışılır). 100Mbps'lerde derken tam olarak bir değer söylerseniz daha iyi karşılaştırabiliriz. 100Mbps yaklaşık 12.5mb/sn'ye eş değerdir bahsettiğiniz değer 100mb/sn ise söyleyin ona göre yardımcı olayım.
SSD neredeyse her zaman HDD'ye göre daha hızlıdır hocam (sağlıkları düşük olduğu ihtimaller tartışılır). 100Mbps'lerde derken tam olarak bir değer söylerseniz daha iyi karşılaştırabiliriz. 100Mbps yaklaşık 12.5mb/sn'ye eş değerdir bahsettiğiniz değer 100mb/sn ise söyleyin ona göre yardımcı olayım.