ArdaCrazy Hectopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 61 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2018 #1 Arkadaşlar Twitch prime kullanmaya çalışırken böyle bir hata geliyor: Çözümü nedir?
Zapatocny Megapat Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2018 #2 Çözümü çok uğraştırıcı. Videosunun linkini atarsam ancak yapabilirsin.
visu Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 301 Makaleler 2 Çözümler 2 12 Temmuz 2018 #3 Merhaba, Öncelikle Twitch Prime ayarlarınızı doğru şekilde yaptıysanız ve bu hatayı alıyorsanız aşağıdaki işlemleri yapınız. Eğer tüm ayarları doğru yaptığınızdan emin değilseniz: Twitch Prime Rehberi 'ne bir göz gezdirin. Kullandığınız kartın internet işlemlerine açık olduğuna emin olun Kullandığınız kartın detaylarını doğru girdiğinizden emin olun VPN kullanmamaya özen gösteriniz Worldwide plan seçtiğinize emin olunuz Ayrıca, Bazı ön ödemeli kartlar bu işlemde sıkıntı çıkarıyor. Eğer ön ödemeli kart kullanıyorsanız hesabınızda $1 yani yaklaşık 5₺ olması gerekiyor. Bunların tümü yapıldıktan sonra Amazon Live Support adresinden chat ile destek isteyiniz. Sorun çözülecektir Bu mesaj @visu tarafından gönderilmiştir.
Merhaba, Öncelikle Twitch Prime ayarlarınızı doğru şekilde yaptıysanız ve bu hatayı alıyorsanız aşağıdaki işlemleri yapınız. Eğer tüm ayarları doğru yaptığınızdan emin değilseniz: Twitch Prime Rehberi 'ne bir göz gezdirin. Kullandığınız kartın internet işlemlerine açık olduğuna emin olun Kullandığınız kartın detaylarını doğru girdiğinizden emin olun VPN kullanmamaya özen gösteriniz Worldwide plan seçtiğinize emin olunuz Ayrıca, Bazı ön ödemeli kartlar bu işlemde sıkıntı çıkarıyor. Eğer ön ödemeli kart kullanıyorsanız hesabınızda $1 yani yaklaşık 5₺ olması gerekiyor. Bunların tümü yapıldıktan sonra Amazon Live Support adresinden chat ile destek isteyiniz. Sorun çözülecektir Bu mesaj @visu tarafından gönderilmiştir.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.539 Makaleler 3 Çözümler 129 12 Temmuz 2018 #4 Eğer sahte kredi kartı yöntemi ile yapıyorsanız onlar da para yok, Çözdü o işi Twitch.
ArdaCrazy Hectopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 61 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2018 #5 mstfaozder dedi: Eğer sahte kredi kartı yöntemi ile yapıyorsanız onlar da para yok, Çözdü o işi Twitch. Genişletmek için tıkla... İninal kart ile yapmaya çalışıyorum.
mstfaozder dedi: Eğer sahte kredi kartı yöntemi ile yapıyorsanız onlar da para yok, Çözdü o işi Twitch. Genişletmek için tıkla... İninal kart ile yapmaya çalışıyorum.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.539 Makaleler 3 Çözümler 129 12 Temmuz 2018 #6 ArdaCrazy dedi: İninal kart ile yapmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Kartınız da para yok ise, böyle hatalar verir.
ArdaCrazy dedi: İninal kart ile yapmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Kartınız da para yok ise, böyle hatalar verir.
Zapatocny Megapat Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2018 #7 mstfaozder dedi: Eğer sahte kredi kartı yöntemi ile yapıyorsanız onlar da para yok, Çözdü o işi Twitch. Genişletmek için tıkla... Sahte kredi kartı yöntemiyle yaptım.
mstfaozder dedi: Eğer sahte kredi kartı yöntemi ile yapıyorsanız onlar da para yok, Çözdü o işi Twitch. Genişletmek için tıkla... Sahte kredi kartı yöntemiyle yaptım.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.539 Makaleler 3 Çözümler 129 12 Temmuz 2018 #8 Zapatocny dedi: Sahte kredi kartı yöntemiyle yaptım. Genişletmek için tıkla... Sizinkine Twitch için özel olduğundan 1 dolar olabilir.
Zapatocny dedi: Sahte kredi kartı yöntemiyle yaptım. Genişletmek için tıkla... Sizinkine Twitch için özel olduğundan 1 dolar olabilir.
Zapatocny Megapat Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2018 #9 mstfaozder dedi: Sizinkine Twitch için özel olduğundan 1 dolar olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Direk random bir kredi kartı numarasıyla yaptım.
mstfaozder dedi: Sizinkine Twitch için özel olduğundan 1 dolar olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Direk random bir kredi kartı numarasıyla yaptım.