mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 24 Kasım 2023 #1 Battlefield V almaya çalışıyorum fakat bu hatayı alıyorum sabahtan beri. Sistem kaynaklı bir sorun mu? Değilse çözümü nedir?
Battlefield V almaya çalışıyorum fakat bu hatayı alıyorum sabahtan beri. Sistem kaynaklı bir sorun mu? Değilse çözümü nedir?
5 508280 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.907 Çözümler 7 24 Kasım 2023 #2 Sistem kaynaklı sanırım. Bende alıyorum o hatayı. Ama bazı oyunlarda çıkıyor bu. Bf1de çıkmıyor mesela.
Sistem kaynaklı sanırım. Bende alıyorum o hatayı. Ama bazı oyunlarda çıkıyor bu. Bf1de çıkmıyor mesela.
S s103r Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 16 24 Kasım 2023 #3 mirsady dedi: Battlefield V almaya çalışıyorum fakat bu hatayı alıyorum sabahtan beri. Sistem kaynaklı bir sorun mu? Değilse çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı bende yasıyorum dun standart surumunu satın aldım 8 9 saat oynadım Definitive Edition alıp yükseltiyim paketimi dedim sonuç aynı yazı
mirsady dedi: Battlefield V almaya çalışıyorum fakat bu hatayı alıyorum sabahtan beri. Sistem kaynaklı bir sorun mu? Değilse çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı bende yasıyorum dun standart surumunu satın aldım 8 9 saat oynadım Definitive Edition alıp yükseltiyim paketimi dedim sonuç aynı yazı
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 24 Kasım 2023 #4 508280 dedi: Sistem kaynaklı sanırım. Bende alıyorum o hatayı. Ama bazı oyunlarda çıkıyor bu. Bf1de çıkmıyor mesela. Genişletmek için tıkla... Normalden fazla ucuz diye fiyatları güncelleyecekler sanırım
508280 dedi: Sistem kaynaklı sanırım. Bende alıyorum o hatayı. Ama bazı oyunlarda çıkıyor bu. Bf1de çıkmıyor mesela. Genişletmek için tıkla... Normalden fazla ucuz diye fiyatları güncelleyecekler sanırım
XniDD Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #5 Çok talep olmuştur belki iyi yanı lobiler dolu olur ben bf 2042 oynuyorum ama bf5 i özlemedim değil
5 508280 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.907 Çözümler 7 26 Kasım 2023 #6 XniDD dedi: Çok talep olmuştur belki iyi yanı lobiler dolu olur ben bf 2042 oynuyorum ama bf5 i özlemedim değil Genişletmek için tıkla... Fiyatlandırmayı düzenlediler hocam şu an sıkıntı yok.
XniDD dedi: Çok talep olmuştur belki iyi yanı lobiler dolu olur ben bf 2042 oynuyorum ama bf5 i özlemedim değil Genişletmek için tıkla... Fiyatlandırmayı düzenlediler hocam şu an sıkıntı yok.
Fronzy Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 322 26 Kasım 2023 #7 Hala daha sorun yaşayan arkadaşlar denesin. EA appi açın. VPN'i çalıştırın. Tekrardan EA appe girip almak istediğiniz oyunu VPN açıkken sepete ekleyin. Sepete eklendikten sonra EA appi tamamen kapatın sonra VPN'i de tamamen kapatın. EA appe girin vpn kapalı girin almak istediğiniz oyunu TL cinsinden sepette olduğunu görecekseniniz. Dün bu şekilde denediğimde Need for Speed Heat oyununu alabildim ve sorunsuzca indirip oynayabildim eğer ki fix yemediyse hala işe yarar.
Hala daha sorun yaşayan arkadaşlar denesin. EA appi açın. VPN'i çalıştırın. Tekrardan EA appe girip almak istediğiniz oyunu VPN açıkken sepete ekleyin. Sepete eklendikten sonra EA appi tamamen kapatın sonra VPN'i de tamamen kapatın. EA appe girin vpn kapalı girin almak istediğiniz oyunu TL cinsinden sepette olduğunu görecekseniniz. Dün bu şekilde denediğimde Need for Speed Heat oyununu alabildim ve sorunsuzca indirip oynayabildim eğer ki fix yemediyse hala işe yarar.