Menifur Decapat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 368 Çözümler 1 30 Ocak 2023 #1 Varsa linkini atabilir misiniz? Google Translate ile çevirilmiş gibi olmazsa daha iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2023
LocalBey Hectopat Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 140 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #2 Menifur dedi: Varsa linkini atabilir misiniz? Google Translate ile çevirilmiş gibi olmazsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... We Happy Few Türkçe Yama Nasıl Yapılır? Tamindir sitesinde bulunuyor hocam bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Menifur dedi: Varsa linkini atabilir misiniz? Google Translate ile çevirilmiş gibi olmazsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... We Happy Few Türkçe Yama Nasıl Yapılır? Tamindir sitesinde bulunuyor hocam bakabilirsiniz.
KS KS Menifur Decapat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 368 Çözümler 1 30 Ocak 2023 #3 LocalBey dedi: We Happy Few Türkçe Yama Nasıl Yapılır? Tamindir sitesinde bulunuyor hocam bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güvenli midir hocam? Ve kullandınız mı yaması güzel mi? Artı 0 Eksi
LocalBey dedi: We Happy Few Türkçe Yama Nasıl Yapılır? Tamindir sitesinde bulunuyor hocam bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güvenli midir hocam? Ve kullandınız mı yaması güzel mi?
LocalBey Hectopat Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 140 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #4 Menifur dedi: Güvenli midir hocam? Ve kullandınız mı yaması güzel mi? Genişletmek için tıkla... Oyunu oynamadım ama Tamindir sitesi üzerinden çok kez oyun demosu indirdim. Gezginler gibi bir site. Siz yinede güvenilir olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız Virustotal gibi sitelerden taratabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Menifur dedi: Güvenli midir hocam? Ve kullandınız mı yaması güzel mi? Genişletmek için tıkla... Oyunu oynamadım ama Tamindir sitesi üzerinden çok kez oyun demosu indirdim. Gezginler gibi bir site. Siz yinede güvenilir olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız Virustotal gibi sitelerden taratabilirsiniz.