kaiserimpacttt Centipat Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 Farklı forumda bulduğum We Happy Few yamasını indirdim, orada yazdığı gibi klasöre atacaktım ancak klasöre atmaya çalışırken "bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var." hatasıyla karşılaştım.
Farklı forumda bulduğum We Happy Few yamasını indirdim, orada yazdığı gibi klasöre atacaktım ancak klasöre atmaya çalışırken "bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var." hatasıyla karşılaştım.
Çözüm Yutka46 16 Şubat 2025 kaiserimpacttt dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Microsoft dosyalarda düzenlemeye ve erişmeye izin vermiyor. Onun dışında zaten gamepass uyumlu Türkçe yama yok bu oyunun. Maalesef kuramazsınız.
kaiserimpacttt dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Microsoft dosyalarda düzenlemeye ve erişmeye izin vermiyor. Onun dışında zaten gamepass uyumlu Türkçe yama yok bu oyunun. Maalesef kuramazsınız.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.993 Makaleler 2 Çözümler 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #2 Xbox gamepass ile oynuyorsun galiba? Artı 0 Eksi
KS KS kaiserimpacttt Centipat Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #3 Yutka46 dedi: Xbox Game Pass ile oynuyorsun galiba? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Artı 0 Eksi
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.993 Makaleler 2 Çözümler 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #4 kaiserimpacttt dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Microsoft dosyalarda düzenlemeye ve erişmeye izin vermiyor. Onun dışında zaten gamepass uyumlu Türkçe yama yok bu oyunun. Maalesef kuramazsınız. Artı 0 Eksi Çözüm
kaiserimpacttt dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Microsoft dosyalarda düzenlemeye ve erişmeye izin vermiyor. Onun dışında zaten gamepass uyumlu Türkçe yama yok bu oyunun. Maalesef kuramazsınız.
KS KS kaiserimpacttt Centipat Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #5 Yutka46 dedi: Microsoft dosyalarda düzenlemeye ve erişmeye izin vermiyor. Onun dışında zaten Game Pass uyumlu Türkçe yama yok bu oyunun. Maalesef kuramazsınız. Genişletmek için tıkla... Kötü oldu ya, çok sağ olun hocam iyi akşamlar. Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: Microsoft dosyalarda düzenlemeye ve erişmeye izin vermiyor. Onun dışında zaten Game Pass uyumlu Türkçe yama yok bu oyunun. Maalesef kuramazsınız. Genişletmek için tıkla... Kötü oldu ya, çok sağ olun hocam iyi akşamlar.