Wear OS akıllı saat önerisi

mirovski

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Android işletim tabanlı bir akıllı saat almak istiyorum. Şarjının az gittiğini biliyorum, Huawei gibi markaları önermeyin. Aklımda olan modeller Galaxy Watch 6 classic, Galaxy Watch 7 ve Xiaomi Watch 2'dir. Saati biraz yorarak kullanacağımdan Wear OS almak istiyorum çünkü tarayıcı, YouTube kullanacağım ve oyun oynayacağım. Performansı güzel bir akıllı saate ihtiyacım var. Tavsiyelerinizi ve bu saatleri kullananların yorumlarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme önemli değilse mi Watch 2 özellik bakımından daha iyi, ama Samsung Watch 7'ye paran yetiyorsa al ya da 6 classic al.

Galaxy Watch 6 C ile Watch 7 arasında kağıt üstünde 3 kat işlemci hızı farkı var fakat gerçekte ne kadardır bilmiyorum. Watch 6 C de takılmalar olur mu Watch 7 daha akıcı mıdır bu konular beni düşündürüyor. Watch 6 Classic'deki bezel bayağı iyi ve 4 sene daha güncelleme alacak diye biliyorum.

Galaxy Watch öneririm, ancak Samsung olmayan veya eski arayüze sahip Samsung cihazlarda çok uyumluluk sorunu çıkartıyor.
Ama One UI ile çok iyi bir Wear OS saat.

Telefonum Redmi ve sadece EKG, tansiyon özelliklerini kullanamayacağımı biliyorum. Bunun dışında kullanamayacağım özellikleri hakkında bilginiz var mı?

Galaxy Watch 6 C ile Watch 7 arasında kağıt üstünde 3 kat işlemci hızı farkı var fakat gerçekte ne kadardır bilmiyorum. Watch 6 C de takılmalar olur mu Watch 7 daha akıcı mıdır bu konular beni düşündürüyor. Watch 6 Classic'deki bezel bayağı iyi ve 4 sene daha güncelleme alacak diye biliyorum.

Zamanında benim kafamıda karıştırdı Watch 7 ve 6 classic ama Watch 7 özellik bakımından daha iyi ama çok pahalı 8 veya 7 bin TL düşene kadar bekleyebilirsen bekle hemen alacaksan 6 classic al.

Telefonum Redmi ve sadece EKG, tansiyon özelliklerini kullanamayacağımı biliyorum. Bunun dışında kullanamayacağım özellikleri hakkında bilginiz var mı?

Hocam bildiğim kadarıyla bir tek bunlar kullanılmıyor ama bilmiyorum.
Bende Watch 4 classic var Samsung telefonda kullandım ancak bunun dışında denemedim, bağlantı sıkıntısı yaparsa eğer saati sıfırlamak gibi şeyler gerekiyor, o nedenden ötürü çok önermiyorum ancak Xiaomi'den iyidir yine.

Watch 7 şu an 8400 TL classic ise 6000 TL. Aradaki 2400 TL farka değer mi?

Watch 6 classic daha kaliteli ve düzgün bir saat duruyor, ancak Watch 7 daha güncel ve daha iyi GPS sistemine sahip, daha iyi sensörleri var, sportif saat benzeri arıyorsanız Watch 7 alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı