Wear OS akıllı saat önerisi

Watch 4 Classic'de takılmalar donmalar yaşıyor musunuz? YouTube'dan video izlerken kasmalar oluyor mu?

Hocam video açarken uzun sürüyor yüklenmesi, Bluetooth ile alakalı olduğunu sanıyorum, arayüz takılmaları nadiren oluyor, özellikle saati yeniden başlattığımda oluyor ama düzeliyor.

Vaktiniz ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Sanırım Watch 6 Classic alacağım.

Merhaba. Ben Watch 4 classic kullanıyorum. Üst modelleriyle uğraşıp fazla para harcamaniza gerek yok. Aynı ozelliklerin hepsi 4 serisinde sunulmuş. Ben çok aktif kullanmadığım için 2 gün gidiyor. Güncelleme konusunda zaten sıkıntı yok sürümü gayet güncel, gerektiğinde uygulamadan ara güncellemelerini alıyor zaten. Ama son karar tabii ki sizin...

Cevabınız için teşekkür ederim Galaxy Watch 6 Classic gümüş aldım.

Cevabınız için teşekkür ederim Galaxy Watch 6 Classic gümüş aldım.

Güzel bir tercih yapmışsınız.
Pil performansı dışında üzmez, eğer telefonunuzun bataryası 1 günü çıkartmıyorsa pil performansı da üzmez merak etmeyin, çünkü 1.5 gün gidiyor.
Bende 2-3 gün önce Watch 4'ü satıp Watch 6 Astro Edition aldım pazartesi elime ulaşır muhtemelen.
İşlemci olarak düz hesap %20 daha güçlü Watch 4'e göre şahnsen ben çok memnundum.
Watch 6 ikimizi de memnun edecektir diye düşünüyorum.
Güle güle kullanın.

Astro Edition'u internetten mi aldınız? Fiyatları normalinden çok daha pahalıydı internette. Şarjı benim için sorun değil bilerek aldım. Laptopun Thunderbolt girişi ile şarj ediyorum. Yaklaşık 1 saatte şarj oluyor. Şarjı 14 gün gidenlere hiç gerek yok bizim işimiz Google ile siz de güle güle kullanın.

2. el aldım hocam çok uyguna geldi 4 bine buldum bedava resmen.
Galaxy Watch 4 yaklaşık 20 dakika şarj ile %60-70 dolduruyordu yani problem olmaz hocam şarj konusu merak etmeyin, şarjı 14 gün gidenler bileklik gibi hocam, uygulama mağazası vs. yok, çok kısıtlı, Wear OS saatler telefon gibi
Sizde güle güle kullanın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…