Bugün yazımda Wear OS saatleri IPhone'da nasıl kullanacağınızı anlatacağım. Kulağa imkansız geliyor ama bi' yolu var.
Adım 1:
Başta kurulumunu yapıyoruz ama bunu mecburen Android bi' telefondan yapıyoruz. Sonrasında o telefonla bir ilişkisi kalmıyor. O yüzden kurulumda istenilen tüm izinleri reddedebilirsiniz.
Bu kısma not düşmek isterim, geliştirici kurulumdaki Android telefondan bağımsız çalışması için çabalıyormuş.
Adım 2:
Kurulumu tamamladıktan sonra saatimizden Play Store'a girip arama kısmına "Merge" yazıp ilk çıkan uygulamayı kuruyoruz.
Adım 4:
Saati ve IPhone'u Bluetooth'dan eşleştirin.
Adım 5:
Eşleşme tamamlandıktan sonra saatten "Merge" uygulamasını açın ve istenilen tüm izinleri onaylayıp Bluetooth bağlantısı kurma kısmından daha önce eşleştirdiğiniz iPhone'unuzu seçin.
Adım 6:
iPhone'unuzdan Merge uygulamasını açıp saatinizin uygulamaya eklenmesini bekleyin.
Adım 7:
iPhone'unuzdan saatinizi seçin ve istenilen tüm izinleri teker teker onaylayın.
Saatin bağlı olduğunu bu şekilde anlayabilirsiniz.
Adım 8:
İşlemleri IPhone'dan tamamladıktan sonra aynı sekilde saatten de yapıyoruz. Sağlık, konum gibi izinleri her zaman çalışacak şekilde ayarlamayı unutmayın.
Ve sonunda Wear OS saati IPhone'da kullanmayı başardınız.
Sağlık verileri direkt olarak Apple Health ile birlikte çalışıyor.
Kalp atışı ölçümü
Uyku ölçümü:
Rehber bu kadardı, gayet faydalı bir uygulama ama aylık abonelik ile işliyor. Güncel olarak iki farklı versiyonu ve fiyatları var.
Pro versiyonunda bunlara olanak sağlıyor.
Fiyatlara gelecek olursak aylık 160 TL / Yıllık almak isterseniz 1560 TL. Aylık 130 TL'ye denk geliyor.
Telefon Görüşmeleri.
Bildirimler.
Bildirim Kontrolü.
Sağlık ve Egzersizler.
Kişi Senkronizasyonu.
Oynatma Kontrolü.
Find My.
Basic versiyonu ise aylık 60 yıllık 720 TL ve sunduğu şeyler bunlar.
Telefon Görüşmeleri.
Bildirimler.
Bildirim Kontrolü.
Find My.
Yorumlarınız benim için önemli, aklınıza takılan soruları sormaktan çekinmeyin.
Eğer elinizde mevcut Samsung saat ve iPhone varsa gerçekten eşi olmayan bir rehber. Fakat elinizde iPhone var ve Samsung saat almayı düşünüyorsanız bence almayın. Mutlaka senkronizasyon sorunu olacaktır. Hangi marka telefonunuz varsa o marka saat almaya çalışın.
İlla Samsung olacak diye bir zorunluluğu yok aslında, Apple Watch'dan ucuz Wear OS saatleri rahatlıkla kullanabilir oluyor.
Ek olarak uygulama arka planda çalıştığı için son uygulamalardan silinmediği sürece herhangi bi' senkronizasyon sorunu olmuyor. 2 gündür deneyimliyorum bende uygulamayı.
İlla Samsung olacak diye bir zorunluluğu yok aslında, Apple Watch'dan ucuz Wear OS saatleri rahatlıkla kullanabilir oluyor.
Ek olarak uygulama arka planda çalıştığı için son uygulamalardan silinmediği sürece herhangi bi' senkronizasyon sorunu olmuyor. 2 gündür deneyimliyorum bende uygulamayı.